2777
2789

دوستان شبتون بخیر. من از قدیم الایام فشار های عصبی روم بوده و دیگه دو سال اخیر تجربه پنیک داشتم. اما چند شب پیش سر یه موضوعی به شدت اعصابم ریخت بهم و غصه خوردم. چند روز بعد متوجه شدم که دست راستم کمی ضعیف شده، نمیتونم زیاد بالا نگه دارم مثلا الان که دارم تایپ میکنم خسته شده. وقتی مشت میکنم نمیتونم محکم فشار بدم. بیشتر هم تو قسمت بازو و ساعد حس میکنم. حالا میگم تجربه ای دارید( که امیدوارم نداشته باشید) اما برید دکتر و مشکل جدی بهتون بگه؟  

منم بخاطر مشکلاتی که دارم گاهی اوقات دست راستم از شونه درد میگیره میا به نوک انگشتام دردش خیلی شدید میشه و اصلا نمیتونم دستم بالا بیارم و ی حالت فلجی بهم دست میده ولی زود خوب میشع 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم.

حالم از لحاظ روحی انقد بده که دلم میخوا بمیرم 💔

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀