عمم تعریف میکنه ک دوسه تا افغانی ک تو روستاشون بوده، اومدن درو کندن و حمله کردن، پدر مادر فرار کردن همونجا، پلیسام بچه هارو بردن، چن روز بعد 15، 16 تومن ازشون گرفتن (از افغانیها) بچه هارو آزاد کردن الان دوباره همینجان، یا یکی رو فقط تا لب مرز بردن پول گرفتن ازش الان دوباره همینجا، فقط میخان پول بچاپن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا طرف رو از آلمان دیپورت کردن. لب مرز افغانستان فرمون رو کج کرده اومده تو ایران.
مملکت در و پیکر نداره که.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
آخه کارگرای بابا بزرگم و اومدن گرفتن بردن یه ماه پیش
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
کاش جمع کنن برنبابا ارزش پولتون از ما بیشتره کشورتون هم که الان امنیت داره پاشین برین دیگه
مشکلشون پول و امنیت نیست که بخوان برن. همهشون مهره حکومت طالبان هستن. نقشهشون هم گسترش مرزه.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
ضربتی عمل کردن فقط ترکیه اعلامیه داده فلان روز فلان ساعت همگی بازنو بچه جمع بشین به همه فقط همون روز شناسنامه میدیم همه جمع شدن گرفتن همرو پرت کردن بیرون😁😁البته اونایی که تو ایرانن گرگ شدن این ترفندا جواب نمیدم
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر