2777
2789
عنوان

کدوم فرش خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 47 پست
بعد بنظرتون تو یه اتاق ۱۲متری یه فرش شیش متری بندازم دورشم که موکته ،زشته؟تخت و اینام ندارم خالیه کل ...

اگر یه گلدونی چیزی بذاری بنظرم بامزه میشه عزیزم 😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موکتش میکنمتختم ندارم🤣هیچی ندارممنمو اتاقم

اگه هزینش مشکلی نیست که قشنگم بزرگترشو بنداز

اگه هست که همون اینم قشنگه خیلی

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

چه سبکی؟

من از سبک سر در نمیارم خواهر

😟😂

باید ببینم چی به دلم می شینه

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
اگه هزینش مشکلی نیست که قشنگم بزرگترشو بندازاگه هست که همون اینم قشنگه خیلی

۱۹ملیون میخواد منم ندارم

خیلی خز میشه؟

اگر خزه که قید خریدو بزنم

الان دوتا فرش شیش متری ست داره 

۱۹ملیون میخواد منم ندارمخیلی خز میشه؟اگر خزه که قید خریدو بزنمالان دوتا فرش شیش متری ست داره

خب عزیزم اگه داره که نخر پولت حیفه

باهاش طلا بخر مثلا یکی دو سه گرمی

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

عزیزم ، ممنونم ازت، حواسم هست از اول تاپیکم بودی دورت بگردم😍🫂🫂

عزیزمممممم😍😍😍 نه مهربونم چه حرفیه کاری نکردم کهههه😍😍💛