2777
2789

واسه درمون اینا چیکار کنم چی خوبه بدم بخوره

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

چی خوردی؟مشکلت مال معده هست؟ مسموم شدی!؟

واسه من نیس

واسه داداشمه دوره ازم دکتر بروم نیس نمیدونم چی بش بگم چکار کنه

دیشب میگفت ابمیوه مسموم خورده از دیشب اینجوریه صب سرم زد بهتر بود تا دوباره از عصری اینجوری شده

پرستار گفته بود مسموم شدی

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من نیسواسه داداشمه دوره ازم دکتر بروم نیس نمیدونم چی بش بگم چکار کنهدیشب میگفت ابمیوه مسموم خور ...

شربت آبلیمو و عسل بده بهش تا بدنش پاکسازی بشه

برای درد معده هم چهل گیاه

البته بنظرم باید بره دکتر حتما