2777
2789
عنوان

خب دوستان تبریک میگم به خودم😍😍😭

133 بازدید | 11 پست

مجبور شدم با یه کاربری دیگه بیام)

کسی که دوستش داشتم رل زد 😍اصلاااااااااا انقد همچی عالیههههه که میخوام خودمو به یه جیغ مهمون کنم🥲

عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدابا چرااااااا مگه من بخت باز کنم😭😭😭😭😭

خانوم دندون پزشک آینده (405) ☀️✈️🌱 

میدونم سختته و ناراحتی و حس بدی داری ولی بدون مصلحت خدا از هر چیزی بالاتره عزیز من 

حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم 🥲یه دوستی داشتم عاشق هر کی میشد چند وقت بعدش خبر نامزدی یا ازدواج پسره میومد قشنگگگگ‌ بخ ...

😭🤣

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
الهی عزیزم 🥲یه دوستی داشتم عاشق هر کی میشد چند وقت بعدش خبر نامزدی یا ازدواج پسره میومد قشنگگگگ‌ بخ ...

سلام منو بهش برسون بگو‌ امشب لنگه ی خودت پیدا شد🫠

میدونم سختته و ناراحتی و حس بدی داری ولی بدون مصلحت خدا از هر چیزی بالاتره عزیز من حال آنکه برایتان ...

شاید این یه درس بود که انقدر فداکار نباشم شاید باید این درسو پس میدادم

سلام منو بهش برسون بگو‌ امشب لنگه ی خودت پیدا شد🫠

بالاخره بخت خودش هم باز شد با یه ورزشکار ازدواج کرد 

انشاالله شما هم با آدم حسابی برخورد داشته باشی و  خوشبخت شی 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲