2777
2789
عنوان

وای ویروووس گرفتم لطفا بیاینننن

109 بازدید | 10 پست

بچه ها دهمین روزه سری اول رفتم دکتر سفکسیم داد و سرم و قرص بهتر نشدم دوباره رفتم دکتر اصلا دیگه قرص نداد فقط سرم و دو تا پنی سیلین  الان بازم سرفه های خلط داره و سرفه که میکنم سرم تیر میکشه😭😭😭😭😭😭 یعنی دوباره برم دکتر؟؟؟ ده روزه از خونه بیرون نرفتم😢😭😭😭😭😭چی فکر میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر طول کشید چیکار کردید بهتر شدید؟

ده روز توخونه افتادم پنج شش روز هیچی نمی تونستم بخورم انگار دهنم و گلوم زخم شده بود تب و لرز و سردرد وبدن درد شدید خودمو بستم به آب لیمو شیرین و آب  پرتغال البته اولش آموکسی سیلین و شربت دیفین هیدرآمین بعد آزیترو مایسین و شربت آویشن و دمنوش عناب پدرم در اومد 

.

منم روز پنجممه دو دفه سرم و آمپول زدم بخور شلغم بدهاگه خلط داری بذار بیاد بیرون و تخلیه بشه سوپ و ما ...

مرسی عزیزم من به دوره اموکسی کلاو خوردم دور دوم دکتر فقط امپول داد الان اموکسی کلاو بخورم یا نه؟

ده روز توخونه افتادم پنج شش روز هیچی نمی تونستم بخورم انگار دهنم و گلوم زخم شده بود تب و لرز و سردرد ...

مرسی عزیزم من به دوره اموکسی کلاو خوردم دور دوم دکتر فقط امپول داد الان اموکسی کلاو بخورم یا نه؟ ازیترومایسین و دکتر داده بود بهتون؟

مرسی عزیزم من به دوره اموکسی کلاو خوردم دور دوم دکتر فقط امپول داد الان اموکسی کلاو بخورم یا نه؟ ازی ...

نه خودم گرفتم خوردم چون با اموکسی سیلین عفونت خوب نشد یه دوره پنج روزه استفاده کردم

.