2777
2789

از دیشب شده همشم درد میکنه 

کسی اینطور بوده 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

از دیشب دارم از همپن سینم شیر میذم اما خوب نشدع 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه مشکلی در غدد شیری شما به وجود آمده باشد که باعث سفت شدن و درد در ناحیه سینه شده باشد. این علائم ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شود، از جمله:

1. تورم غدد شیری (ماسیت): این مشکل زمانی اتفاق می‌افتد که غدد شیری شما دچار عفونت یا التهاب شوند. این می‌تواند باعث درد، سفتی و قرمزی در سینه شود.
  2. آبسه در سینه: اگر عفونت شدیدتر شود، ممکن است به آبسه تبدیل شود که باعث جمع شدن عفونت و تورم در ناحیه سینه می‌شود.
  3. احتباس شیر: در صورتی که شما مادر شیرده باشید، احتباس شیر یا انسداد مجاری شیر می‌تواند باعث درد و سفتی در سینه‌ها شود.
  4. تغییرات هورمونی: گاهی تغییرات هورمونی می‌تواند باعث ایجاد تورم و درد در سینه‌ها شود.

اگر این درد شدید است یا علائم دیگری مثل تب یا قرمزی به آن اضافه شده، بهتر است سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید تا علت دقیق آن مشخص شود و درمان مناسب آغاز گردد.

شاید قراره پریود بشی و از اونه عزیزم ولی یه سونوی پستان بده حتما

پری.دم الان

قاشق چوبی رو یکم داغ کن بزار رو اون قسمت به آرومی به سمت پایین بکش چند بار این کارو بکن یا روش خوابی ...

ممنپنم ان شاالله