2777
2789
عنوان

چیکارمیکنید

389 بازدید | 71 پست

سلام شوهرم منوهفته ی یک شب فقط میبره بیرون اونم ازتوماشین پیاده نمیشیم منم حق ندارم توماشین بخندم یامسخره بازی دربیارم فقط سطح شهریه دوری میزنیم میایم خونه من دیشب بهش گفتم دلم گرفته میگه زن های مردم چیکارمیکنن ازصبح تاشب توخونه ؟اومدم ازتون بپرسم شماچیکارمیکنیدتوخونه دلتون نمیگیره یاحوصله تون سرنمیره😢

حس وحالم عالیه⁦😊🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا والا

منم مثل سران فتنه حبس خانگی ام😑

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

رستوران سينما و پارك و لب ساحل پس كي ميري فقط آقايون بگو منو ببر بيرو ن ميبيني زنهاي مردم كجا ميرن 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

منم فقط میرم خونه مامانم هفته یکی دوبار تفریح خاصی ندارم به شوهرم میگم جایی بریم یا کار داره یا میگه خونه مامانت میری دیگه انگار تفریح کردی

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من