2777
2789

اسم مادر اونو پسره رو میدونی 

من بلدم طالع ازدواج رو محاسبه کنم‌بعد نظر داد به پای این‌شخص بمان یا نه 

ستاره ی بخت جفت هست یا نه ؟ 

طلاق میگیرند یا نه ؟ 

( منبع : سایت های [[[ اهورا مشکان ازدواج ]]] 

اگرم اسم مادرشو نمیدونی 

*** کیفیت زندگی زن و مرد " بدون نام مادرانشان " 

*** درجه ی دوستی زن و مرد بدون نام مادرانشان 

رو حساب میکنم 

ولی اگه اسم مادرشو بدونی ( اسم شناسنامه ای ) : 

*** ستاره ی دوام " محاسبه ی شیخ بهایی [[ در اهورا مشکان ازدواج : قسمت تصاویر {{ همون عکس زمینه صورتی ؛؛؛ ستاره ی دوام به روس شیخ بهایی هست }}

*** لوح اختلاط 

*** ستاره ی عشق 

*** بچه دار میشوند یا نه 

اینا اسم شناسنامه ای طرفین و مادرها 

*** کیفیت زندگی زن و مرد ( بدون نام مادرها ) 

*** درجه ی دوستی زن و مرد ( بدون نام مادرها ) 

اینا همه در اهورا مشکان ازدواج " ۲۰ اسفند ۸۹ " هست .

*** دانستن عاقبت این دو ( اهورا مشکان ازدواج " ۱۲ بهمن ۹۵ " ) 

*** اهورا مشکان ازدواج " ۱۷ مرداد ۹۵ " : اگر حرف اول یا سوم یا پنجمِ اسمِ شناسنامه ای مردی با حرف اول یا سوم یا پنجمِ اسمِ شناسنامه ای مادرش مشترک باشد ( اول با اول ؛ سوم با سوم ؛ پنجم با پنجم : مثلاً مسلم زاده ی مینا ؛ میلاد زاده ی شهلا ؛ شایان زاده ی مریم و ... : آن مرد یا چند زنه خواهد شد یا اگر هم زن نگیرد کارش خیاتت و ارتباط با زنان و دختران خواهد شد ((( ممکنه زن دوم 《 بلکه هم زن سوم بگیره 》 یعنی همزمان ))) این شخص ۲ بار ازدواج میکند ، و چندان سازگاری با همسرش ندارد ؛؛؛؛؛؛ در زنان اگر حرف دوم یا چهارم یا ششمِ اسمِ شناسنامه ی زنی با حرف دوم یا چهارم یا ششمِ اسمِ شناسنامه ای مادرش مشترک باشد : آن زن چندان سازگاری با همسرش ندارد ، آن زن ۲ بار ازدواج میکند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگرم اسم مادرشو نمیدونی *** کیفیت زندگی زن و مرد " بدون نام مادرانشان " *** درجه ی دوستی زن و مرد بد ...

اعتقاد ندارم 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️