2777
2789

چیکارکنم دوباره مثل قبل بشیم باهم بخدا اونم جای داداشمه جای رفیقمه

بچه ها من ۳ سال ازدواج کردم عقدو عروسی کلا ۳ سال بامادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی میکنیم

با برادر شوهرم تقریبا همسنو سالیم اصلا من ۲۰ اون ۱۷ ایشون با من صحبت نمیکنه حتی شماره منو هم سیو نداره ما ک عقد بودیم تا همین یکی دوماه پیش باهم خوب بودیم حرف میزدیم میگفتیم میخندیدیم

اما یهو عوض شد حتی مادرشوهر پدرشوهرمم میگن چرا دیگ مثل قبل نیستی با حسین(برادرشوهرم)ما الان مثل خواهر برداریم ینی من باید ایشونو مجسمه حساب کنم کل زندگیم

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

حتی شوهرمم گفت چرا دیگ باهاش حرف نمیزنی چیزی ازش دیدی؟گفتم نه بخدا خودش کشید کنار گفت حرف بزن اونم جای داداشته ولی اخه چی بگم 

با برادرشوهر مجردت توی یه خونه زندگی میکنید؟ هرچی فکر میکنم حق با اونه و تلاش تو برای صمیمی شدن اشتباهه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با برادرشوهر مجردت توی یه خونه زندگی میکنید؟ هرچی فکر میکنم حق با اونه و تلاش تو برای صمیمی شدن اشتب ...

تو یه خونه نه تویه ساختمون

اخه قبلا اینجور نبود

چه فکرایی میکنید تروخدا

من جای ابجی اونم اونم مثل داداشمه مثل رفیق بود برام

حتی شوهرمم گفت چرا دیگ باهاش حرف نمیزنی چیزی ازش دیدی؟گفتم نه بخدا خودش کشید کنار گفت حرف بزن اونم ج ...

عزیزم مثلا باهاش سلام علیک کن احوالپرسی کن تا شروع صحبت بشه یا مثلا یه خاطره ی خانوادگی که اون نقشش تو اون خاطره بیشتره تعریف کن و بهش بگو حسین یادته؟؟ 

اینجور بحثارو پیش بکش تا باب گفتگو باز بشه

عزیزم مثلا باهاش سلام علیک کن احوالپرسی کن تا شروع صحبت بشه یا مثلا یه خاطره ی خانوادگی که اون نقشش ...

این حرفایی ک زدین خوب بود میشه بازم بگین؟

حتی سلامم نمیده😂

ازشم سوال میپرسم فقط میگه‌نمیدونم و ردمیشه میره

بله .بهتر کی اخه با برادرشوهر صمیمی میشه !!!!!!برادرشوهر برادر نمیشه ،کار همون مادر شوهر وپدرشوهره ب ...

توی خانواده ما عروسا پیش برادرشوهراشون حتی با تاب شلوارک میگردن من اونو رفیقم میدونستم

خیلی خوب بود خیالم راحت بود که تو این ساختمون یه رفیق دارم اونم ک اینجور