2777
2789

باهمه چیش دارم میسازم.بی پولی بی احترامی خانوادش.حرفای ناراحت کنندش بهم.تازه عروسی کردم هیچ خیزی ازش ندیدم مثل تازه عروسارو نمیمونم خودموتو این سن بدبخت کردم از اون ور منتم سرم میزاره

تا بوده زندگی اولش همین بوده!

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چرا کوتاه میای؟ اگه خیلی اذیتی برو خونه بابات تا بزرگتری تکلیفتو روشن کنه 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی حرمتی هم اولش بود؟

نه نبوده ، باید خط قرمز باشه این مورد بنظرم حتی اگر مرد رعایت نمیکنه زن خیلی مصمم باشه و رعایت کنه و هر دفعه اینو تکرار کنه بعد مدتها جواب میده ! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

عزیزممممم😘زندگیه متاهلی خیلی سختهفقط،سعی کن خیلی چیزها رو نبینی و نشنویوگرنه خودت نابود میشی دوراز ...

خیلی سخته از وقتی آمده تو زندگیم نه کاری کرده نه هیچی فقط باعث گریه هام شده

من خط قرمزامو براش گفتم خودشم میدونه ولی خیلی بی ریا شده

بدونه ، هر دفعه بگو ، بعد دو سال زندگی هنوز دارم میگم و کسی رعایت نمیکنه ، میخوای چند ماهه درست بشه؟؟ صبر میطلبه خب !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی چی که با بی احترامی خانواده می‌سازم باید جوابشونو بدی ولی نه با دعوا و بی احترامی بلکه با سیاست خدارو شکر تازه عروسی و گزنه همینطوری عادت میکردن به بی احترامی اینم بدون وقتی خانواده شوهرت بهت بی احترامی کنند شوهرتم می‌کنه یه پیج تو اینستا هست یه زن و مردن سیاست ها رو یاد میدم خیلی مفیده حتما ببینشون