2777
2789

منم بهش گفتم اتفاقا باهاشون دوری دوستی کردم و دیگم روسری سر میکنم و محلشون نمیدم.. از وقتی تو رو الگو کردم زندگیم و اعصابم عالی شده  قدرمم بیشتر میدونن جلوم رودربایسی میکنن. الان پدر مادر من میمیرن واسه عروسمون که سالی یکبارم سر نمیزنه حتی عیدا.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلق آدما فرق می‌کنه ولی همیشه دوری و دوستی 

هر چیزی زیادیش مضره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

آبجی؟ 🤣🫤

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

به خواهر شوهر بگیم آبجی ؟😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣عمرااااااا

اره میگفت باهاشون صمیمی شو. زشته به خواهرشوهرت ابجی نگی. حالا خودش منو به اسم کوچیک صدا نمیزنه ها ابجی نمیگه

قلق آدما فرق می‌کنه ولی همیشه دوری و دوستی هر چیزی زیادیش مضره

فعلا که تو ارامشم. کاش زودتر ازش یاد میگرفتم ما رو سگ محل میکنه‌ منم اونا رو سگ محل کردم دیگه بیماری هام رفتن. دیگه وقت نمیکنم بهشون فکرکنم راحت به بچه و شوهر میرسم

میگفتی نسخه ای که برا من میپیچی رو برا خودت هم بپیچ

یه سری هم داداشمو انداخت جونم... داداشم اومد دعوا که چرا شوهرت ظرف میشوره‌ حتما تو مجبورش میکنی. نکن. زن داداشم هم سکوت کرده بود میخندید اون گوشه

به خواهر شوهر بگیم آبجی ؟😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣عمرااااااا

من شخصا خوشم نمیاد دروغ بگم کسی که آبجیم نیست رو بهش الکی بگم آبجی! هر چند یه جور احترام گذاشتن و الکی به زبون آوردن میشه 

خب بهش نگفتی پس چرا خودت اینطوری رفتار نمیکنی ؟

به من میگفت بچه دوم بیار‌ تا اوردم گفت اخیش خیالم راحت شد. مادرت هی گفت دومی رو بیارم و بدبختم کرد خواستم تو هم بدبخت بشی