2777
2789

حس خوبی دارم چون خودم نویسنده ام

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل نمیشه گفت چون درامدش خیلی کمه اصلا اون اوایل درامد نداره من خودم یه کتاب چاپ کردم ضرر بود از نظر مالی ولی خب یه جورایی فرهنگی طور میشی دیگه خوبه شغل آرامش بخشیه

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

شغل نمیشه گفت چون درامدش خیلی کمه اصلا اون اوایل درامد نداره من خودم یه کتاب چاپ کردم ضرر بود از نظر ...

عه در چه موردی بود یعنی موضوعش چی بود؟

بعد مگه خودت باید هزینه چاپ رو بدی؟ 

عه در چه موردی بود یعنی موضوعش چی بود؟بعد مگه خودت باید هزینه چاپ رو بدی؟

اره من معلم ابتدایی هستم داستان کودک و نوجوان مینویسم یکیو دادم برا چاپ بعد چون اولین کتابه کسی نمیشناسه سخت فروش میره کاغذم گرونه بیشتریام تو این اوضاع اقتصادی به فکر نون و ابن نه کتاب، اما تو بنویس یه روز چاپ میکنی و به خودت افتخار میکنی

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

اره من معلم ابتدایی هستم داستان کودک و نوجوان مینویسم یکیو دادم برا چاپ بعد چون اولین کتابه کسی نمیش ...

آخی چه بد واقعا حیفه که کتابایی که بالاش زحمت میکشی فقط برات ضرر داشته باشه

اسم کتاب رو بگو برم ببینم موضوعش چیه 😍

آخی چه بد واقعا حیفه که کتابایی که بالاش زحمت میکشی فقط برات ضرر داشته باشهاسم کتاب رو بگو برم ببینم ...

تخیلی و معمایی ،اسمش میراث جادویی خاندان سلطنتی، یه اتفاقای جادویی میفته و چند تا شاهزاده تو داستانن که قدرت های جادویی میگیرن و سرزمینشون رو نجات میدن چون گرفتار کینه و دشمنی شده، برا نوجوون ۹تا ۱۵ سال خوبه و بزرگسال های علاقه مند.انتشارات دکتر سین

آخی چه بد واقعا حیفه که کتابایی که بالاش زحمت میکشی فقط برات ضرر داشته باشهاسم کتاب رو بگو برم ببینم ...

ضرر اقتصادی مهم نیس چون شغلم نیست اما همین که چاپ شده برام با ارزشه شانم تو خونواده رفته بالا همکارا همه حسودی میکنن کلا حس خوبی داره

عه چه خوب درآمد نویسندگی خوبه؟برای اینکه کتابمون توی دنیا چاپ بشه چیکار باید کرد

متوسطه درامدش 

من علاوه برکتاب ، نمایشنامه تئاتر هم مینویسم چون مربوط به رشته دانشگاهیمه 

اول باید یه انتشارات معتبر بین المللی پیدا کنید و اطلاعات کتاب رو براشون بفرستید 

بعدش نیازه ترجمه کنید محتوای کتاب رو  

انتشارات بین المللی نمیشناسم که معرفی کنم متاسفانه 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

متوسطه درامدش من علاوه برکتاب ، نمایشنامه تئاتر هم مینویسم چون مربوط به رشته دانشگاهیمه اول باید یه ...

بعدم باهاشون قرار داد میبندید 

چندتا ناشر ایرانی هستن که خارج از ایران زندگی میکنن و میتونن کمکتون کنن