2777
2789

فقط امیدوارم بخاطر لو دادن سریال کارگردان ازم شکایت نکنه 

ثابت پول داده ،بهارو خریدن یجورایی  که با امیر بریزه روهم که ابان کلا بیخیال امیر بشه 

بهار امیرو یجوری پرکرده ،مثلا تلافی کن بیا باهم باشیم 

بمیرم برا ابان🥲😭

به نظرت ابان و ثابت بهم میرسن؟ 😂💔 میان بهم اخه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ممنون از اطلاع رسانیتون😐خب این ب ذهن همه رسیددد که

حالا ب کارگردان میگم اینبارو شکایت نکنه بخاطر لودادن همچین مساله مهمی

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ثابت ابان رو نمیخواد 

میخواد واسه داداشش بگیره ،چون زیاد موندی نیس تو این دنیا 

دیده ابان عاقل و کار بلده ،وارث هم برادرشه 

تو هم خسته نباشی😑😑

ثابت گفت آبان رو برای سروش میخواد 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
نه از کجا معلومه 😐

چی از کجا معلومه😐دیگ این حداقل چیزیه ک ب ذهن همه میرسه واضح بود این حدس توهمین نی نی سایت اینستا همه این حدسو زدن

تو هم خسته نباشی😑😑ثابت گفت آبان رو برای سروش میخواد

ببین دیشب وقتی ابان گفت ته فکرت چیه

گفت دو سه روز پیش میپرسیدی میتونستم بگم فلان

فک کنم گلوی خودش پیشش گیر کرده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نه بابا ثابت ابان رو نمیخواد میخواد واسه داداشش بگیره ،چون زیاد موندی نیس تو این دنیا دیده ابان عاقل ...

ولی من میگم میخواد🥲

چی از کجا معلومه😐دیگ این حداقل چیزیه ک ب ذهن همه میرسه واضح بود این حدس توهمین نی نی سایت اینستا هم ...

باشه بابا حالا توذذوقم نمیزدی 😂یه عالمه فکر کردم از کار و زندگی افتادم ،انگار به من خیانت شده

باشه بابا حالا توذذوقم نمیزدی 😂یه عالمه فکر کردم از کار و زندگی افتادم ،انگار به من خیانت شده

دیگ اینقد ب خودت فشار نیار خو🤣😂