2777
2789

سلام دوستان امشب حدودای ساعت هفت آمپول اچ ام جی زدم دکترم گفته بود امشب و فرداشب حتما باید اقدام داشته باشم 

ولی باشوهرم بحثمون شد نشد که بریم اقدام....حالا اگه بمونه واسه فردا چی میشه؟

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
اشکال نداره بازم احتمال داره 

البته صبح اقدام داشتما ولی امشب نشد...دعا کنید لطفا خیلی امیدوار بودم

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون صبح هم خوبه اسپرم داخل رحمت بوده آزاد که بشه ایشالا میگیره. 

انشاءالله گلم لطفا دعا کنید

انشاءالله گلم لطفا دعا کنید

من چهارشنبه شب رفتم سونو روز ۱۰ سیکلم بود ۲ تا هم hmg زده بودم اون روز و سه شنبه. سایزم ۱۸.۵ بود دکتر گفت داره آزاد میشه hcg بزن و ۳ شب اقدام کن. پنجشنبه موقع اذان صبح بود اقدام کردیم ساعت ۸ صبح رفتم آمپولو زدم دیگه اقدام نداشتیم تا جمعه شب چون پنجشنبه خونه خودمون نبودیم . ی بارم شنبه .

پسرم همه زندگیم
من چهارشنبه شب رفتم سونو روز ۱۰ سیکلم بود ۲ تا هم hmg زده بودم اون روز و سه شنبه. سایزم ۱۸.۵ بود دکت ...

من روز ۱۵ سیکل رفتم دوتافولیکول داشتم ۱۹ و ۱۰ الانم آمپول داد دقیق نمیدونم اسمش چی بود ولی خودم پرسیدم اچ ام جی هستش دستیار دکترم گفت آره.

دقیق نمیدونم چی بود ولی گفته بود امشب وفرداشب حتما برم اقدام

من چهارشنبه شب رفتم سونو روز ۱۰ سیکلم بود ۲ تا هم hmg زده بودم اون روز و سه شنبه. سایزم ۱۸.۵ بود دکت ...

Hcg برای چیه عزیزم؟

اندازه فولیکول من ۱۰ و۱۹ بود هیچی نگفت فقط گفت این دوتاآمپول رو بزن انشاءالله به امید خدا باردار میشی نشدی روز دوم پریودت دوباره بیا