2777
2789
عنوان

دو تا پیج ازم کلاهبرداری کردن

70 بازدید | 11 پست

میشه مسدودشون کنید یکیش از دوستم یکیش از خودم هر کس میتونه بره زیر پستاشون کامنت بزاره مردم آگاه بشن دم عیدی مردم گرفتارن 

mizlcd_jakafsh1

خب پاک میکنه کامنتارو چ فایده داره

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم متاسفانه روکش صندلی سفارش داد و بعد واریز بلاک کردن و جواب نمیدن

۲ ماهه

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

خب پاک میکنه کامنتارو چ فایده داره

عیب نداره لاقل میترسه کمی که پیجش از دست میده کارو کاسبی راه انداختن واسه خودشون الان یه ماهه سفارش دادم جواب نداد از همه جا مسدودم کرد

چقدر بد شده همه چی 

دیگه نمیشه زندگی کرد

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

عیب نداره لاقل میترسه کمی که پیجش از دست میده کارو کاسبی راه انداختن واسه خودشون الان یه ماهه سفارش ...

چرا ب فتا شکایت نمیکنین

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

هیچ کاری نمیکنه 100 برابر پولتم باید خرج کنی

کاش میدادی ب یه هکر پیجشو بترکونه ادم حالش جا میومد