2777
2789
عنوان

عید نوروز و مسافرت ها و مرگ ها

186 بازدید | 15 پست

خیلی بده که با خوشحالی ، بسته ها و کوله بار مسافرت رو ببندید و با شیون و زاری برگردید ، رک گویی منو ببخشید . من در بیمارستان کار می کنم .‌

نزدیک های عید که میشه و چند روز بعدش ، یخچال نگه داری خون رو پر از کیسه خون می کنم ، چون می‌دونم که متاسفانه ، آغاز نوروز ، مصادف با آغاز تصادفات ، شکستگی ها ، رفتن ها و از دست دادن هاست . 

جاده ها ای کشور ما ، خودرو ها ، فرهنگ رانندگی ، و .. هیچ کدام خوب نیست . 

عید که در مسافرت هستید ، بیمارستان ها در تصادفات هست ، میدونید که ، چه چیزی نزدیک تر از رگ گردنه !!!! 

اگه لازم نباشه ، موکول کنید وقت دیگه و اگر مسافرت می روید ، ده تا از سرعتتون لااقل کم کنید ، به خدا با سرعت هشتاد بری یا ۱۴۰ نهایتا کمی دیر تر می رسید . لااقل سبقت غیر مجاز نگیرید ، خودرو تون رو قبلش ببرید جلوبندیشو نگاه کنن ،🥺 نگید ماشین ما فلان هست ، 

خلاصه کمی هم ترس خوبه . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتضاح ترازجاده وماشینامون .رانندگی بعضیاست .انگارتواون جاده پرپیچ وخم وشلوغ مسابقه گذاشتن 

خدابه همه رحم کنه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

درسته 

اما اگر جنس ماشین ها درست حسابی باشه این همه کشته نمیده

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

حرفاتون خیلی به جا و خوب بود خدا بهتون سلامتی بده

ان شاءالله که بلا از همه دور باشه و کام هیچکی تو این نوروز تلخ نشه

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

و تاکید می کنم ، دو تومنی رو لاستیک ها بزارید ، لاستیک کره ای بخرید ، دو تومن ، اگه بدونید که یه پراید با لاستیک کره ای ، از یه لاماری با لاستیک ایرانی ، ایمن تره ، لاستیک کره ای و جلوبندی یادتون نره . به شوهر هاتون هم بگید ، جو گیر نشن !! آروم بروند

ما هم سال پیش عید فطر تصادف وحشتناک کردیم، خیلی وحشتناک، یاد خودمون افتادم، این روزا که داریم به عید ...

خیلی ترسناکه 

من 12 سال پیش توی جاده کاملا بی‌تقصیر تصادف کردم یه راننده نفهم و بیشعور اومد سبقت بگیره از روبرو بهش راه ندادن کوبید به ماشین من . نتیجه؟ 3 سال ترسیدم رانندگی نکردم کلی خسارت مالی خوردم بدنم آسیب دید و خود اون آقا چون ماشینش لندکروز بود هیچیش نشد صرفا خسارت مالی داشت که براش اصلا مهم نبود 

توروخدا چهارشنبه سوری هم مواظب باشین. نزدیک عید خودتون رو درگیر بیمارستان نکنین. جون ادم خیلی ارزش د ...

وقتی چهارشنبه سوری میشه از هرچی پسر بچه نوجون و بی عقله متنفر میشم 

اینا همونایین که جون خودسون و بقیه رو بخطر میندازت واسه یکم هیجان 

خیلی ترسناکه من 12 سال پیش توی جاده کاملا بی‌تقصیر تصادف کردم یه راننده نفهم و بیشعور اومد سبقت بگیر ...

واقعا خیلی ترسناکه، ما پرت شدیم تو دره، گفتن70متر رفت پایین ماشین، نوزاد5ماهم بغلم بود، همش یادم میاد میترسم حالم بد میشه

الان خوبید🥺

شوهرم چون تو کما رفت یکم عصبی و افسرده هست و سر درد داره، من لگنم شکست خدارو شکر خوب شدم، ولی خب آدم اول نمیشی دیگه، پسرم یکم خراشیدگی و ورم سر داشت خدارو شکر خوب بود همه چیش