2777
2789

سلام دوستان 

وقتتون بیخیر 

۴ماهه بینیمو عمل کردم 

تنفسم صدا داره شده بیشتر موقع فعالیتو راه رفتن 

گاهی وقتا خوابیدن

گاهی وقتام اوکی میشه بدون صداست 

اینکه تنفسم تازه داره خوب میشه قبلا نمیتونستم نفس بکشم از بینی و نفس کم میاوردم 

کسی تجربه داره؟مشکل از چیه؟ورم داخل بینیم دارم 

ممکنه آلرژی باشه؟

آسم ندارم 

می آید هر آنچه باید 🌱

طبیعیه من تا شش ماه اینطوری بودم

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو‌ پیش دکتر چون اصولا میگن بدون مشکل میشه

دکتر خودم گفت ورمه داخل بینیه درست میشه کم کم 

تنفسم تازه تازه داره بهتر میشه 

ولی این صداش روی مخه

میخوام ببینم کسی تجربشو داشته

می آید هر آنچه باید 🌱
واقعا عزیزم؟تنفستون صدا دار شده بود؟الآن کاملا خوب شدین ؟ممنون که جواب دادین 🌷🌷ان شاالله حاجت روا ...

آره قشنگم من انگار شده بودم این خور خورها 🤣😑

خیلی بد بود ولی قشنگ برطرف شد خیلی پیش میاد بعد عمل 

مشکلات اینطوری رفع میشه صبور باش عزیزم 😘

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

آره قشنگم من انگار شده بودم این خور خورها 🤣😑خیلی بد بود ولی قشنگ برطرف شد خیلی پیش میاد بعد عمل مش ...

مرسی مرسی مهربون 🌷🌷

الهی خیر ببینی که جواب دادی 

منم همینطور صدا دار شده بلند و فس فسو 😁خودم از خودم بدم میاد

می آید هر آنچه باید 🌱
مرسی مرسی مهربون 🌷🌷الهی خیر ببینی که جواب دادی منم همینطور صدا دار شده بلند و فس فسو 😁خودم از خود ...

عزیزمی که 😍 💞 نگران نباش طبیعیه