2777
2789
عنوان

یه سوال دارم نخندید بهم 😅😅😅

694 بازدید | 59 پست

شاید سوالم مسخره باشه ولی واقعا ذهنم درگیره 

چرا دخترا با پسرا دوست میشن؟ بعد اگه پسره ول کرد رفت دختر ضربه روحی میخوره 

خب اگه پسره قصدش ازدواج باشه که از همون اول میاد خواستگاری ، از همون اول با خانوادش درمیون میزاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میخوان آشنا بشن ب قولی

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نه به نظر من آدم از همون اول نباید با خانواده‌اش در میون بذاره. اول باید سبک‌سنگین کنن همو ببینن به درد هم می‌خورن، بعد برن سراغ خانواده‌ها. چون معمولا عقاید خانواده با فرزندان فرق داره و اگه از همون اول درگیرشون کنن ممکنه چیز خوبی تهش نشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هیجانات احساسی میرن باهاشون برای خوش گذرونی عواقبش از قبل قبول دارند دیگه 

بعضی ها میگن شاید از توش شوهر در اومد که صدتا و یکی در نمیاد 

کلا چیز خوبی نیست مخصوصاً برای دخترا که اکثراً افسرده شدن سر همین روابط

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»