2777
2789
عنوان

برجهای چیتگر منطقه ۲۲

615 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان سوالم در مورد اینه که آیا کسی ساکن برجهای چیتگر هست ؟ رضایت داره ؟ کدومشون بهتره ؟ شنیدم که اون منطقه شرجی هست و پشه و سنجاقک داخل خونه زیاد میاد و اب آشامیدنی مناسب نداره و ماهواره هم نمیشه وصل کرد لطفا هر اطلاعاتی دارید بفرمایید در مورد کوچه ها و شهرکهای اطراف هم اگه نظری دارید خوشحال میشم 

سلام ما حدود یکسال توی برجها بودیم ما نزدیک تونل حکیم بودیم مشول اب داشت بله اب چاه داشت و اب معدنی استفاده میکردیم مشکل پشه نداشتیم چون نزدیک دریاچه بودیم و فکر نکنم پشه ها تا ارتفاع بالا بتونن پرواز کنن ولی موش داره پارکینگ های _۳ موش دیده شده ما هم که طبقه دهم بودیم تو راهرو طبقه نظافتچی موش دیده بوده به ما هم گفته بود دری تو خونه باز نزاریم احتمال ورود موش از بالکن هم بود

دیوارهای خونه کناف بود که امکان کوبیدن میخ نداره و باید با پیچ پروانه ای هرچیزی رو نصب کنی البته نه زیاد سنگین 

کنافها هم چینی بودن و کرم میزدن و از زیر قرنیز بعضی واحدها که رو به افتاب بودن سوسکای ریز مثل سوسکای برنج دیده شده بود 

مشکل ماهواره نداشتیم با ۲۰۰ تومن ماهواره مرکزی داشتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوارهای خونه کناف بود که امکان کوبیدن میخ نداره و باید با پیچ پروانه ای هرچیزی رو نصب کنی البته نه ...

مرسی گلم 😍پس ماهواره مرکزی داشت با ۲۰۰ تومن که گفتید منظورتون هزینه ساختمون  بود یا به جز اون راستی نگفتید کدوم برج بودید ؟ 

مرسی گلم 😍پس ماهواره مرکزی داشت با ۲۰۰ تومن که گفتید منظورتون هزینه ساختمون  بود یا به جز اون ...

۲۰۰ تومن از مقوله هزینه های ماهانه ساختمون جدا بود که شامل پول اب و برق و گاز و حقوق نظافتچی و مدیر و رزوشن بود