2777
2789
عنوان

شنیدم پسرا اگر دختری رو بخوان حتی خدا هم جلو پارسون نیست این درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 49 پست

من تمام اطرافیان قبل از ازدواج دوست بودن با همسرشون و زندگیای خیلی خوبی دارن اممما مدت دوستیشون یکسال تا یکسال و نیم بوده پسری که بیشتر از این طولش بده و رسمی نیاد جلو یعنی نمیخوادت عمر و وقت خود آدم تلف میشه اما من اصلا بدون دوستی قبل از ازدواج تن نمیدم به ازدواج دوستی خیلی مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره بخاطر مادرش ولم کرد رفت چون مادرش نظرش این بود دختری خودش پسند کرده براش بگیرهالبته هنوز نگرفته ...

منم پسری که میخواستم به خاطر مادر و پسر عموش بهم زد زد اونم شب نامزدی خیلی زجر کشیدم براش ولی خب میگم شاید خدا صلاحم رو‌ میخواسته

ادمهای که اون لحظه کلشون داغه هر کاری میکنن

یعنی چی کلشون داغه الان شما به عنوان یه پسر به نظرتون ازدواج سنتی خوبه یا با دوستی و اینکه اگر مامانتون مخالف باشه طرف مامانتون رو میگیرید یا اون دختر

منم پسری که میخواستم به خاطر مادر و پسر عموش بهم زد زد اونم شب نامزدی خیلی زجر کشیدم براش ولی خب میگ ...

اره کار خدا بی حکمت نیس

ولی اونایی باعث جدایی دوتا عاشق میشن انشالله روز خوش نبینن

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

اره کار خدا بی حکمت نیسولی اونایی باعث جدایی دوتا عاشق میشن انشالله روز خوش نبینن

من همه رو بخشیدم که باعث جداییم شدن ولی همیشه میگم هیچ وقت پسر عموش رو نمیبخشم سه ماه هر شب گریه کردم سپردمش به خدا خدا خودش جوابش رو بده که باعث اون همه درد و رنج من شد

من همه رو بخشیدم که باعث جداییم شدن ولی همیشه میگم هیچ وقت پسر عموش رو نمیبخشم سه ماه هر شب گریه کرد ...

من نبخشیدم و حلال نمیکنم مادرش تا تقاص نده پشیمون نشه بیخیال نمیشم من تا حد مرگ رفتم 😊

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

تازه میفهمم هر کس مادر با سیاستی داشته زندگی همه مدله ب کامشه

اره بخدا 

خواهرشوهرم دخترشو هر فقیری اومد رد کرد بااینکه درحددو۳تا خواستگار داشت اخر یجا داد خونواده پسر فقیر اما خود پسره همه چی داره شغل دولتی تازه خواهرشوهرم بازبون خودش. داد دخترشو

همسر من تمام خانواده اش با ازدواج مون مخالفت کردند ولی پام وایساد 

اصلا هم پسر شر و شوری نیست...مثلا به مامانش میگه "شما"

جلوی پای مامان باباش پا میشه ...پا دراز نمیکنه ...ادب زیادی داره...صداش بلند نمیشه

ولی تو مخالفت ها گفت میخوام تنهایی بیام خواستگاری!!!

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

تازه میفهمم هر کس مادر با سیاستی داشته زندگی همه مدله ب کامشه

اخ آخ من اینو با پوست و استخوانم چشیدم...بابام یه خاله داره همه دختراش خو شبختن حالا چرا؟چوم هرکی میومد میرفت تحقیق می‌کرد خوب به اونی که پولش زیاد بود و خانوادش خوب بود به اون میداد.حالا برا ما هرکی دم در میومد میگفتن بیا دختر ماروهم ببر و مارو بدبخت کردن.

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اخ آخ من اینو با پوست و استخوانم چشیدم...بابام یه خاله داره همه دختراش خو شبختن حالا چرا؟چوم هرکی می ...

نمیدونم بخندم یا گریه کنم اونقد که حق نواختی دقیقا همینطور تازه از من نزاشتن کسی بیاد همون اولیرو دادن رف الیته مامانم این مدلی بود ولی بایام بنده خدا خیلی بهم می‌گفت فکر کن ولی مامانم خیلی منو تحت فشار میزاشت

نمیدونم بخندم یا گریه کنم اونقد که حق نواختی دقیقا همینطور تازه از من نزاشتن کسی بیاد همون اولیرو دا ...

🥲مادر با سیاست داشتن هم خوب چیزیه.منو عممم به همون اولین خواستگاری که داشتیم دادن.اوضاع من باز خوبه عمم بیچاره شده...ولی دخترای اون پول پارو میکنن.این مامانا یه جوری رو مغز آدم اثر میزارن..

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
🥲مادر با سیاست داشتن هم خوب چیزیه.منو عممم به همون اولین خواستگاری که داشتیم دادن.اوضاع من باز خوبه ...

واقعا خوب چیزیه ی مادرایی دیدم ک چه ها نکردن برا بچه هاشون ن از نظر مالی ها از توجه از چنگ ادمای بی لیاقت دراوردنشون و گذاشتنشون تو بغل یکی دیگه اونوقت از ما خودشون بی ارزش دونستن و بی ارزش کردن بچشونو همیشه ب فکر حرف مردم بودن اما اونایی ک پدر و مادر خوبی بودن فقط ب فکر احساسات بچشون بودن ن مردم ن خودشون عقل داشتن ن ماها اقتدار داشتیم البته سن پایین همینه دیگ ادم تحت تاثیره فکر میکنه زندگی ی شوخی و بازیه

واقعا خوب چیزیه ی مادرایی دیدم ک چه ها نکردن برا بچه هاشون ن از نظر مالی ها از توجه از چنگ ادمای بی ...

اره واقعا هستن همچین ماجرایی که واسه خوشبختی بچشون همه کار میکنن.ما سنمون کم بوده اونا باید مارو راهنمایی میکردن.منو ۱۵سالگی همون مامان بزرگم که عممو بدبخت کرد و مامانم شوهر دادن...درسته شوهرم آدم خوبیه ولی گفتم که نمیگذرم ازتون.من میتونستم زندگی خیلی بهتری هم داشته باشم بدون دغدغه مثل دختر خاله های بابام