2777
2789
عنوان

شنیدم پسرا اگر دختری رو بخوان حتی خدا هم جلو پارسون نیست این درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 49 پست

یه پسره خودش میگفت

همه اینا شعر و وره 

99 درصد پسرا فقط کسی رو دوس دارن که با بدبختی بدستش اوردن

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

الان دیگه من عاشق ندیدم ادعا عاشقی فقط میبینم هر کی دورو برم بوده با رلش کات کرده سنتی ازدواج کرده ا ...

خودمم ب همین درد دچارم 

منتها هنوز تن ب ازدواج نداده

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شامل حال پسرای بی عرضه و بی جنم و مامانی نمیشه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

دقیقا درسته پسرخالم زمینو زمان دوخت به هم مادر اسکولم نداد منو بهش الانم گیریه ادم که محبت نمیدونه چ ...

امان از مادر اسکول خیلی ناراحتم باز تو ی نفر برات تلاش کرده از ما دخترشو مفت داد فقط میخاس بگه شوهر دادم 

گاهی لازمه یه درسایی بگیریم واسه ادامه زندگی

اینکه اعتماد نکنیم همه مثل خودمون نیستن

اینکه با حرفای قشنگ هیچ‌وقت خودمونو گول نزنیم

اینکه آدما میتونن نقابشونو طولانی مدت روی صورتشون نگه دارن

باید رنج میکشیدیم تااین تجربه هارو به دست میاوردیم.

مثل کلاس آموزشی.

کلاس آموزشی که مفتی نمیشه😊

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

از هر صد تا پسر فقط 1 نفرش عاشق میشه که دنیا واسه معشوقش گلستونه بقیشون همه دغل بازن یجا دیدم میگفت دوست دارم دختره که واقعیه پسرا این کلمه براشون حرمت نداره به صد نفر میگن

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

اره دقیقا همینطوره

من جلوه همه فامیل وایستادم 

دعوا کردم از خونه بیرون کردم خاله هامو

چون خانومم یکبار ازدواج کرده‌ بودش بد اینا دیوانه ها بد میدونستن 

منم ایستادم و گرفتمش الانم ت ندارن بگن بالا ابروش چشمه

میشه توضیح بدی ؟ من جدیدا یکی بهم ابراز علاقه کرده بهش خیلی رک گفتم برو دست خانوادت بگیر بیا جلو اگر ...

همین که گفتی بیا جلو با خانواده تب کرد، بدون هرقصدی داشت به جز ازدواج.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

یعنی چی؟؟؟

پسره بخاطر مادرش ولم کرد رفت چون مادرش نظرش این بود دختری خودش پسند کرده براش بگیره

البته هنوز نگرفته براش فعلا 

انشالله نتونه هیچ وقت بگیره

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

یعنی چی وقتی خدا نخواد بازم میگیره اگ خدا نمیخواست که اونارو بهم نمیرسوند 😐

اینستا چرت و پرت زیاد میگه لطفا باور نکنین پسرای الان بگیر نیستن فقط میخوان خوشگذرونی کنن😏 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر