2777
2789

سلام 

امروز تو اینستا به کلیپی دیدم نوشته بود اگر پسری دختری رو بخواد حتی خدا هم جلو دارش نیست اون پسر زمین و زمان رو بهم میدوزه تا به اون دختر برسه درسته؟؟؟

قشنگ یک ساعت رفتم تو فکر من خودم تو زندگیم یه شکست داشتم از طرف یه پسر و مطمعن هستم خیلی از دخترای سر زمینم این شکست رو تجربه کردن رفتم تو فکر که اگر این حرف درست باشه چرا باید آنقدر خودمون رو زجر می‌دادیم اذیت می‌شدیم واسه کسی که نخواستیمون 

یه مطلب دیگه هم که دیدم خیلی جا خوردم این بود که خیلی از پسرا با دختری چند سال دوست میشن بعد میرن با کسی که مامانشون انتخاب می‌کنه ازدواج میکنن یا اگر خواستگاری دوست دخترشون برن مامان پسره خوشش نیاد پسره هم قید دختر رو می زنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا درسته به چشم دیدم

میشه توضیح بدی ؟ 

من جدیدا یکی بهم ابراز علاقه کرده بهش خیلی رک گفتم برو دست خانوادت بگیر بیا جلو اگر قصدت جدی هست گفت نه حالا چند سال دوست باشیم منم بلاک کردم دیگه اصلا به دوستی قبل ازدواج اعتقاد ندارم حس میکنم بازیچه میشم

دقیقا درسته پسرخالم زمینو زمان دوخت به هم مادر اسکولم نداد منو بهش الانم گیریه ادم که محبت نمیدونه چ ...

خودت تلاشی نکردی واسش ؟ 

چیکار کرد که میگی زمین و زمان رو دوخت بهم؟

اگر واقعا عاشق باشه دینش هم عوض میکنه

الان دیگه من عاشق ندیدم ادعا عاشقی فقط میبینم هر کی دورو برم بوده با رلش کات کرده سنتی ازدواج کرده انگار چند سال فقط بازیچه بودن

به نظرم پسر بی منطق بله ...این مدل آدما کورکورانه دارن تلاش میکنن ...

ولی خوب شما میبینی دوست دارید همو ولی شرایط ندارین و ...،خوب چه ارزشی داره برای هم جنگید ؟

طرف بره زندگیشو کنه هر وقت شرایطش جور شد اوکی بشن ...

You're all the things I've got to remember

ولی اگه دختر پسر رو نخواد هیچ کس کاری نمیتونه بکنه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.