2777
2789
عنوان

جدا خوابیدن شوهر

235 بازدید | 12 پست

شوهرم مدتیه به خاطر بچه جای خوابشو جدا کرده

بچه قبلا خوب بود و باهم میخوابیدیم ولی الان بدقلقه و تاصبح چندین بار بیدار میشه، باید به من بچسبه تا بخوابه ، یه خورده که کنار میذارمش، بلند میشه و جیغ میزنه و شبا هی از این طرفم به اون طرفم میذارمش...

نمیدونم چیکار کنم، خودمم با این وضعیت خواب راحتی ندارم.

شوهرم میگه رو کاناپه راحت نیست ولی چن خوابش سبکه اگه پیش ما باشه، تا صبح نمیتونه بخوابه. 

آخه بچه ای که قبلا رو تخت کنار مادر میخوابید، چرا الان اینجوری شده.

دوستام میگن چون من صبحا سرکارم و چندین ساعت منو نمیبینه، وابسته شده.

خیلی بغلیه و دایما باید بغل یه نفر باشه

نگران وضعیت رابطه بین خودم و همسرم هستم، ما خیلی صمیمی بودیم ولی الان همه تمرکز شده روی این بچه... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با هم روی زمین رخت خواب بندازید بخوابید ، هم جاتون بزرگتر میشه هم بچه کنارخودته!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من و همسرمم قبل بچه دار شدن خیلی صمیمی بودیم

بچه که به دمیا اومد همینطوری شد و جای خوابشو عوض کرد و رابطمون سرد وسردتر شد و تا الان که بچه نزدیک دو سالشه دیگه نیومد پیش ما بخوابه یا بگه من بریم پیشش بخوابم

امروزم وکیل گرفتم کارای طلاقمو انجام بده

مراقب رابطت باش

با هم روی زمین رخت خواب بندازید بخوابید ، هم جاتون بزرگتر میشه هم بچه کنارخودته!

رو زمین هم اوضاع همینه، چندین بار بیدار میشه و تا صبح داره نق میزنه.

من خوابم سنگینه و با نق زدناش بیدار نمیشم ولی اون نه

ما هم همینطور .ما سالهاست که جدا میخوابیم یه مدت بچه نمیذاشت و الان هم همسرم خور و پف زیاد میکنه نمیتونم بخوابم 

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

خب ک چیخور و پف همسرتو چرا باید بیاری وسط سایت

می خواستم بگم که زندگی ما هم به خوبی در جریانه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21