2777
2789
عنوان

نوبت دهی میلاد

3369 بازدید | 17 پست

سلام نینیسایتیای عزیزم . 

میخوام بیمارستان میلاد نوبت بگیرم میگن تلفنی نمیشه نوبت گرفت خیلی باید شماره بگیری . چکارکنم؟خیلی ضروریه . نامه ازدکتردارم که معرفیم کرده به بیمارستان . میگن اینو ببری نمیخوادتلفنی نوبت بگیری . راهنماییم کنید خداخیرتون بده 

من یک هفته پست سرهم 24 ساعته زنگ زدم آخرم نشد بیخیال شدم 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت 12 شب 

راس 12 شب برو سایت همخ درمانگاه ها خالی هست میتونی نوبت بگیری

ولی عزیزم ساعت بشه 12 و 5 دقیقه کلینیک ها اکثرا پر میشه

تلفنی هم اگه راس ساعت 7 و نیم زنگ بزنی هم آزاد هست خط بیمارستان هم نوبت میده 

ولی سایت بهتره

عزیزم از طریق تلفن و سایت میتونی برای دکترمورد نظرت وقت بگیری و معمولا همیشه وقتها پره.من الان برا پدرم خواستم نوبت بگیرم هم تلفنی و هم از طریق سایت میگه نوبتها پره.حضوری هم گویا نوبت نمیدن.اگه تهرانی برو حضوری نامه تو نشون بده شاید نوبت دادن بهت

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ

[QUOTE=51893657]شب ؟ سایت رو میزنم ولی تونامه م نوشته درمانگاه فوق تخصصی گوارش اماتوسایتش این نیست[/QUOTEفکر کردم زنان میگید ... اره الان دیدم نبود میتونی بیمارستان تماس بگیری بپرسی ازشون ... شاید داخلی و عفونی باشه

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
راس ساعت 7 و نیم زنگ بزن 

زدم ...همه موقع صبح زود؛؛؛آخر شب

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
رای 12 و 1 دقیقه باز میکنه  من خیلی نوبت گرفتم اینجوری

شب یا ظهر ؟

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
ساعت 12 شب  راس 12 شب برو سایت همخ درمانگاه ها خالی هست میتونی نوبت بگیری ولی عزیزم ساع ...

چه خوب .من اینو امتحان نکرده بودم.ممنون

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
چه خوب .من اینو امتحان نکرده بودم.ممنون

خواهش میکنم عزیز دلم 

من آنقدر وقت گرفتم که سه سوت راس 12 و 1 دقیقه شب میگیرم

حتما برای پدرت امشب سعی کن بگیری اگر نتوانستی بهت درخواست دوستی میدم کد ملی پدرت رو بده من براش میگیرم

کد پیگیری و ساعت و تاریخ مراجعه رو بهت میگم

کاشکی منم پدر داشتم براش یه کاری میکردم

خدا پدرت رو برات حفظ کنه 

یهو یاد پدر خودم افتادم که چقدر مریضی کشید

خواهش میکنم عزیز دلم  من آنقدر وقت گرفتم که سه سوت راس 12 و 1 دقیقه شب میگیرم حتما برای پد ...

نیلوفر جان چه قلب مهربونی داری عزیزم.خیلی خانمی گلم.خدا پدر بزرگوارتون رو قرین رحمت کنه ان شاءالله

عزیزم باعث افتخاره داشتن دوست مجازی مثل شما مهربون

امشب سعی میکنم بگیرم اگه نشد حتما برات مشخصات رو میفرستم.ممنون دوستم