2777
2789
عنوان

دوست عقده ای من

184 بازدید | 28 پست

از دستش خسته شدم ،نمیدونم باید چیکار کنم تاپیک زدم شاید راهنماییم کنید کمکم کنید ، دوست ندارم پیشم باشه هی دلم میخواد ازش فاصله بگیرم ازش دوری کنم نمیخوام ببینمش در حدی که اصلا نگاهشم نمیکنم یه راهکار بدید تا باعث بشم فاطصله مامانم و مامانش کمتر بشه خیلی باهم در ارتباطن دختره خیلی پررو هست وقتی میبینه مامانم با مامانش ارتباط داره ولم نمیکنه و همه جا دنبالمه ، راحل بدید خواهش میکنم ، برای من در حد همکلاسی هست فقط

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه با این شخص دوست باشم باید باهمه کات بکنم چون الکی غیرتی میشه ، یعو میبینی با یکی حرف میزنم میاد دستمو میکشه میبره پیش خودش سرم داد میزنه اون داشت به تو چی میگفت راجع به چی حرف میزدین چرا با اون حرف میزنی؟

خوب تو هم جوابش رو بده.بگو به تو چه مربوطه

میره به مامانش میگه فلانی به من اینو گفت عین بچه ها مامانش به مامانم زنگ میزنه و مامانم بهم میگه چرا باهاش اینجوری حرف زدی

از وقتی باهاش بودم کلا هر چییی اعتماد بنفس داشتمو از دست دادم از بس که از خودش تعریف میکنه ، آخر هفته ها میره گردش بعدش وقتی امتحان فشرده داریم میاد میشینه پیشم هی میگه واااای فردا ۵ تا امتحان داریم چقد سخته تو چجوری میخونی؟بعد اینجوری به منی که حتی آخر هفته درس رو خوندم استرس میده

من از افراد فضول بدم میاد ، حصول سوال جواب نددرم هی هی میپرسه روزی چند ساعت میخوابی ؟چند میخوابی چند بیدار میشی ؟از کدوم درس شروع میکنی یا اگه درس رو خونده باشم مدااااممم سوال جواب میکنه کی خوندی؟

برا مادرت توضیح بده.زوری که نیست

مامانم میگه این شخص دختر خوبیه و مامانش هم خیلی مهبرونه خانواده با شخصیتی هستن بیا باهاش دوست شو ولی هیچ کدوم از چیزایی که میگم رو درک نمیکنه😢

من از افراد فضول بدم میاد ، حصول سوال جواب نددرم هی هی میپرسه روزی چند ساعت میخوابی ؟چند میخوابی چند ...

یعنی حوصله سوال جواب ندارم

خیلی گیر میده بهم خسته شدم از دستش ، اعتماد به سقف داره حالا نمیخوام غیبت بکنم یه خط بدی داره که نگوووو بعد خط دیگران رو مسخره میکنه میگه فلانیو ببین خطش چقد بده خودش یهو میبینی نمره ریاضیش شده ۱۶ ۱۷ نمره بقیه دوستام رو مسخره میکنه بهشون میخنده

قرار بود بعد ترم باهم بریم سینما منو اون و یکی دیگه از دوستام اومد بهم گفت حق نداری با اون یکی دوستت بری سیننا فقد من اون حق نداره با تو بره بیرون

خیلی گیر میده بهم خسته شدم از دستش ، اعتماد به سقف داره حالا نمیخوام غیبت بکنم یه خط بدی داره که نگوووو بعد خط دیگران رو مسخره میکنه میگه فلانیو ببین خطش چقد بده خودش یهو میبینی نمره ریاضیش شده ۱۶ ۱۷ نمره بقیه دوستام رو مسخره میکنه بهشون میخنده