2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شناختی ک از خودم و خانواده و سطح فرهنگ و عرفمون دارم ن 

خودتون باید شرایط رو بسنجید و فرهنگ و عقاید و آداب رسوم و...رو در همه چیز با هم بررسی کنید و حداقل یکسال رفت و آمد کنید با خانواده ها 

اگه خانواده سختگیر نیست و اون هم آدم بدی و بی اخلاقی نیست ، مشکلی نداره.

ولی اگر آدمی باشه که سر هر دعوایی بخواد پای اعتقادات رو بکشه وسط .... یا داغون میشی یا بی تفاوت به اعتقاداتت.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.

بستگی به اعتقادات داره من برای آشنایی با افراد کلا دین برام مهم نیست ولی اگه شما اهمیت میدی باید با یکی مثل خودت بری تو رابطه تو همین نی نی سایت یه خانمی شوهرش مثل خودش مذهبی نبود به مشکل خورده  بودن چون قبل ازدواج فکر میکرد میتونه شوهرش رو مثل خودش کن

اسی ایناکه میگن انسانیت ودوست داشتن واینحرفا همش کشکه نمیگم‌اهل تسنن ادمای بدی هستن یاماخوبیم ولی ان ...

خب اگر شما از این دید نگاه کنید که ما جفتمون اعتقادات خیلی سطحی داریم و کلا معتقد نیستیم چی ؟ 

ولی فرهنگامون فرق میکنه

این موضوع برای من مهم نیست فقط میگم بعدا داستانی نباشه سر این موضوع مثلا

خوب برای طرف مقابلتون هم مهم نیست؟

و اینکه اگر براتون تفاوت فرهنگی مهمه شهرهای مختلف هم فرهنگ های مختلف دارن درحالیکه همشون شیعه ان