2777
2789
عنوان

من همونیم که عاشق معلم داداشم شدم و بهش گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 44 پست
من کاری نکردم مامانم رفت بهش گفت دخترم ازت خوشش میاد اونم گفت شمارشو بده😑😂

😐😐😐😐😐

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

آره عادی میشهولی واسه شما با سرعت خیلی بالایی عادی شده :)دیگه تو مرحله آشنایی که نباید عادی شه!این ع ...

از تب و تاب نیوفتادماا منظورم چهره و تیپ و هیکله ک قبل اشنایی ب نظرم خیلی خفن میومد اما الان عادی شده 

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

عشقمون ک گرمه منظورم چهره و تیپ و هیکل ک عادی شده😂

نهههه اصلا عادی نشده 

خیلیییی جذابیم واسه هم 

قبل عشقمم دوبار تو رابطه بودم ولی خیلی زود سرد شدم و انگار از ته دل نبود دوس داشتنم و سریع عادی میشدن واسم 

اره دقیقا کاش اینم اوکی میشد من می‌فهمیدم همچین مالیم نیس از خماری در میومدم میرفتم پی زندگیم 😂

😂😂😂😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
من کاری نکردم مامانم رفت بهش گفت دخترم ازت خوشش میاد اونم گفت شمارشو بده😑😂

خدایی،باریکلا

حالامن بودم هی خودمومیخورم ای دیدی الان پسره میگه این چقدهوله یاوای عرورم خدشه دارشدازاین چرت وپرتا

سوتفاهم پیش نیادعزیزم من ازاخلاق خودم ایرادگرفتم چون سراین اخلاق همیشه خیلی چیزاتودلم مونده

از تب و تاب نیوفتادماا منظورم چهره و تیپ و هیکله ک قبل اشنایی ب نظرم خیلی خفن میومد اما الان عادی شد ...

بنظرم از ته دل عاشقش نیستی فقط کراش بوده 

چون منم حس تورو با دوتا رابطه قبلیم داشتم...

من ب کسی ک دوسش داشتم گفتم ولی غیر مستقیم گفت نه ☹نمیتونم از فکرش دربیام ولی حس میکنم اگ باهاش اوکی ...

مشتقیم اعتراف کردی بهش؟یو غیرمستقیم چ جوری گفتی

منم رو یکی کراشم

با افتخار *معلم*

عشق واقعی هیچوقت واسه آدم تکراری نمیشه،من شوهرم ۸ساله ازدواج کردیم وهروز قیافش برام جذابترمیشه انگار بازم روز اوله که دارم میبینمش.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

خدایی،باریکلاحالامن بودم هی خودمومیخورم ای دیدی الان پسره میگه این چقدهوله یاوای عرورم خدشه دارشدازا ...

نه من با اینکه خودم دوسش داشتم ولی زود پا ندادم😂

حدود 15 ساله ازدواج کردم نه اصلا عادی نمیشه

خوش بحالتون😍

مشتقیم اعتراف کردی بهش؟یو غیرمستقیم چ جوری گفتیمنم رو یکی کراشم

مستقیم پیام دادم گفتم. یارو مدیرم بود استعفا دادم بعد پیام دادم 

اونم گفت مرسی از محبتت همیشه موفق باشی اسممو با جان خطاب کرد و دیگ پیام نداد 

ب نظرم توام نگو ،نمیدونم ...من خیلی پشیمونم 

من گفتم چون اون طوری برخورد می‌کرد ک انگار از من خیلی خوشش میاد یعنی مطمئن بودم ک خوشش میاد 

ولی الان شدیدا پشیمونم 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔