2777
2789

دوستم خیلی دختر مهربونی هست خیلییییی    ماهه   چند روزه تو بازار دنبال این بود برای عید برای پدر و مادرش و خواهرش چی بخره عیدی    انقد گشت تو بازار برای هر کدومشون بهترین رو بخره   با ذوووق😭    اومده پیشم  میگه دیشب حرف شد بعد گفتم کیف میکنین یه دختر مثل من دارین ها انقد دوستون داره    بعد برگشتن بهش گفتن مگه چیکار کردی برامون    تاج طلا گذاشتی سرمون       بعد دوستم بغض گلوشو گرفته 💔    بعد این دوستم یه خواهر داره ۸ سال از خودش کوچیک تر هست برگشته گفته کاش برای من یه داداش بیارید آبجی دوست ندارم😭  فکر کنننن     دوستمم دیگه میگه بلند شدم منم رفتم تو اتاقم به بهونه خواب    میگه تا صبح گریه کردم💔        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم با این جملات قلبم شیکست

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
انقدر دختر خوبیه خیلی

منم یه مدت اینجوری بودم چون بچه درسخونم تو اکپیمون هرکی هرچی میخواست ازم سریع دراختیارش میزاشتم ولی امان از وقتی ک غایب بودم میگفتم لطفا فلان چیزیو بفرستید عین خیالشون نبود منم یاد گرفتم به هرکسی محبت زیاد نکنم

یجورایی میشه وظیفه

تموم شده انقضا ذات بعضیاتون🗿