2777
2789

بچه ها مجردم ۱۹ ۲۰ سالمه 

یه مدته کیست دارم نمیتونم تا خونریزی شدید نشده دقیق بگم پریودیه یا استحاضه

الان بعد ۱۶ روز از پریودی شدید لکه زدم 

طبق چیزی که گفتن با پنبه دیدم که خون از پنبه رد نمیشه اصلا خون نیس انگار حالت لکه لکه کم هس

زیر دلم درد میکنه

الان روزم باطله یا نه؟

غسل میخواد یا همون وضو کافیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حیض نهایت ۱۰ روز بعدش استحاضه حساب میشه اگه از پنبه رد بشه میشه کثیره که غسل میخاد اگه رد نشه میشه قلیله که غسل نمیخاد روزه هات را باید بگیری گلم 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

حیض نهایت ۱۰ روز بعدش استحاضه حساب میشه اگه از پنبه رد بشه میشه کثیره که غسل میخاد اگه رد نشه میشه ق ...

یعنی بعد ۱۶ روز از پریودی که این ماه شدید بود 

الان لکه زدم استحاضه هست و راحت میتونم روزه بگیرم؟

یعنی بعد ۱۶ روز از پریودی که این ماه شدید بود الان لکه زدم استحاضه هست و راحت میتونم روزه بگیرم؟

یعنی فاصله‌ از پریود قبلی ۱۶ روزه ؟اگه اینجوریه نمیدونم زنگ بزن دفتر مراجع بپرس فکر کردم گفتی ۱۶ روزه پریودی 

یعنی فاصله‌ از پریود قبلی ۱۶ روزه ؟اگه اینجوریه نمیدونم زنگ بزن دفتر مراجع بپرس فکر کردم گفتی ۱۶ روز ...

بخدا دیوونه شدم از آبان ماه ی مصیبتی برام درست شده هر ماه دو سه بار پریودم خداشاهده خیلی شانس بیارم یک هفته و خورده ای پاک باشم نمیدونم چم شده کیست دارم

بخدا دیوونه شدم از آبان ماه ی مصیبتی برام درست شده هر ماه دو سه بار پریودم خداشاهده خیلی شانس بیارم ...

دکتر رفتی ؟طب اسلامی هم خیلی خوبه من خودم اصلا تنظیم نبودم رفتم طب اسلامی یه دارو داد با اون تنطیم شدم 

دکتر رفتی ؟طب اسلامی هم خیلی خوبه من خودم اصلا تنظیم نبودم رفتم طب اسلامی یه دارو داد با اون تنطیم ش ...

اره رفتم گفت ب احتمال زیاد کیست داری و تا خوب بشه وضعیت همینه ۴ سانتیه

ولی از جایی که فهمیدم استحاضه حسابه و باید روزه رو بگیرم و فقط ووضو کافیه

من یه جا خوندم بین دوتا حیض باید ۱۰ روز فاصله باشه الان هم اگه همش  چک کنی و پنبه خونی بشه حیض وگرنه استحاضه است بازم زنگ بزن از دفتر مرجع بپرس خانم هم راهنمایی  میکنه