2777
2789

من هرچی خالی میکنم اصلا انگار نه انگار😐

فیلم چند دقیقه و چند ساعتی حذف میکنم اصلا تکون نمیخوره تازه بیشتر هم میشه 

چه کار کنم کسی راه حلی داره می‌دونه مشکل از چیه؟

‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنظیمات  قسمت برنامه ها نگاه کن 

هر برنامه ببین چند گیگ حافظه اشغال کرده

برنامه ایتا تلگرام روبیکا اینشات کلا هر کدوم ک زیاد استفاده میکنی حتی گوگل و کروم  حافظه پنهان پاک کن

دانلود اتوماتیک برنامه هایی مثل واتساپ و تلگرام را غیر فعال کنید تا فقط هرچی خودتون خواستین را دانلود کند. نحوه پاک کردن کشِ واتساپ و تلگرام هم همینطور.

قبلا تو گروه تل گرام کافه کودک دوزبانه من و مامان نوشتم. 

کپیشو الان اینجا میگذارم.

چگونه حافظه کش تلگرام را پاک کنیم و فضای بیشتری آزاد کنیم؟

پاک کردن حافظه کش (cache) تلگرام به طور مرتب، یکی از بهترین روش‌ها برای آزاد کردن فضای اشغال شده در گوشی یا کامپیوتر شما است. این کار به خصوص زمانی که حجم زیادی عکس، ویدیو و فایل در تلگرام دانلود کرده‌اید، بسیار مفید است.

چرا باید حافظه کش تلگرام را پاک کنیم؟

آزاد کردن فضا: حافظه کش شامل فایل‌های موقتی است که برای بارگذاری سریع‌تر محتوا استفاده می‌شوند. با گذشت زمان، حجم این فایل‌ها زیاد شده و فضای زیادی را اشغال می‌کنند.

بهبود عملکرد: پاک کردن حافظه کش می‌تواند به بهبود عملکرد تلگرام و سرعت بارگذاری محتوا کمک کند.

حفظ حریم خصوصی: برخی از اطلاعات حساس ممکن است در حافظه کش ذخیره شود. پاک کردن آن به حفظ حریم خصوصی شما کمک می‌کند.

نحوه پاک کردن حافظه کش تلگرام:

در گوشی‌های اندروید:

تلگرام را باز کنید: اپلیکیشن تلگرام را روی گوشی خود اجرا کنید.

تنظیمات: به بخش تنظیمات تلگرام یعنی Settings بروید. معمولا با ضربه زدن روی سه خط افقی در گوشه سمت چپ بالای صفحه اصلی قابل دسترسی است.

Data and Storage:

گزینه Data and Storage را انتخاب کنید.

Storage Usage:

در این بخش، لیستی از چت‌ها و کانال‌هایی که بیشترین فضا را اشغال می‌کنند، نمایش داده می‌شود.

Clear Cache: 

برای پاک کردن حافظه کش هر چت یا کانال، روی آن ضربه زده و سپس گزینه Clear Cache را انتخاب کنید.

Clear Entire Cache: 

برای پاک کردن کل حافظه کش تلگرام، گزینه Clear Entire Cache را انتخاب کنید.

در آیفون:

مراحل مشابه اندروید را دنبال کنید.

در تلگرام دسکتاپ:

تنظیمات: به بخش تنظیمات تلگرام دسکتاپ بروید.

Advanced: 

گزینه پیشرفته یعنی Advanced را انتخاب کنید.

Clear cache: 

گزینه Clear cache را انتخاب کنید.

نکات مهم:

پاک کردن حافظه کش باعث حذف پیام‌ها، عکس‌ها یا ویدیوهای شما نمی‌شود. تنها فایل‌های موقتی که برای بارگذاری سریع‌تر محتوا استفاده می‌شوند، حذف خواهند شد.

برای حفظ حریم خصوصی، می‌توانید تنظیمات تلگرام را به گونه‌ای تغییر دهید که فایل‌های رسانه‌ای به صورت خودکار دانلود نشوند.

پاک کردن حافظه کش را به صورت دوره‌ای انجام دهید تا از عملکرد روان تلگرام و آزاد بودن فضای گوشی یا کامپیوتر خود اطمینان حاصل کنید.

کافه کودک دوزبانه سایتِ من و مامان

چگونه حافظه کش تلگرام را پاک کنیم و فضای بیشتری آزاد کنیم؟

پاک کردن حافظه کش (cache) تلگرام به طور مرتب، یکی از بهترین روش‌ها برای آزاد کردن فضای اشغال شده در گوشی یا کامپیوتر شما است. این کار به خصوص زمانی که حجم زیادی عکس، ویدیو و فایل در تلگرام دانلود کرده‌اید، بسیار مفید است.

چرا باید حافظه کش تلگرام را پاک کنیم؟

آزاد کردن فضا: حافظه کش شامل فایل‌های موقتی است که برای بارگذاری سریع‌تر محتوا استفاده می‌شوند. با گذشت زمان، حجم این فایل‌ها زیاد شده و فضای زیادی را اشغال می‌کنند.

بهبود عملکرد: پاک کردن حافظه کش می‌تواند به بهبود عملکرد تلگرام و سرعت بارگذاری محتوا کمک کند.

حفظ حریم خصوصی: برخی از اطلاعات حساس ممکن است در حافظه کش ذخیره شود. پاک کردن آن به حفظ حریم خصوصی شما کمک می‌کند.

نحوه پاک کردن حافظه کش تلگرام:

در گوشی‌های اندروید:

تلگرام را باز کنید: اپلیکیشن تلگرام را روی گوشی خود اجرا کنید.

تنظیمات: به بخش تنظیمات تلگرام یعنی Settings بروید. معمولا با ضربه زدن روی سه خط افقی در گوشه سمت چپ بالای صفحه اصلی قابل دسترسی است.

Data and Storage:

گزینه Data and Storage را انتخاب کنید.

Storage Usage:

در این بخش، لیستی از چت‌ها و کانال‌هایی که بیشترین فضا را اشغال می‌کنند، نمایش داده می‌شود.

Clear Cache: 

برای پاک کردن حافظه کش هر چت یا کانال، روی آن ضربه زده و سپس گزینه Clear Cache را انتخاب کنید.

Clear Entire Cache: 

برای پاک کردن کل حافظه کش تلگرام، گزینه Clear Entire Cache را انتخاب کنید.

در آیفون:

مراحل مشابه اندروید را دنبال کنید.

در تلگرام دسکتاپ:

تنظیمات: به بخش تنظیمات تلگرام دسکتاپ بروید.

Advanced: 

گزینه پیشرفته یعنی Advanced را انتخاب کنید.

Clear cache: 

گزینه Clear cache را انتخاب کنید.

نکات مهم:

پاک کردن حافظه کش باعث حذف پیام‌ها، عکس‌ها یا ویدیوهای شما نمی‌شود. تنها فایل‌های موقتی که برای بارگذاری سریع‌تر محتوا استفاده می‌شوند، حذف خواهند شد.

برای حفظ حریم خصوصی، می‌توانید تنظیمات تلگرام را به گونه‌ای تغییر دهید که فایل‌های رسانه‌ای به صورت خودکار دانلود نشوند.

پاک کردن حافظه کش را به صورت دوره‌ای انجام دهید تا از عملکرد روان تلگرام و آزاد بودن فضای گوشی یا کامپیوتر خود اطمینان حاصل کنید.

کافه کودک دوزبانه سایتِ من و مامان