2777
2789
عنوان

بچمو مجبور میکنن بگه سلام

293 بازدید | 21 پست

پسرم پنج سالشه بعضی موقع ها وقتی می‌ره تو جمع سلام نمیده خودم میفهمم که شاید خجالت کشیده یا احساس راحتی او جمع نداشته بهش میگم سلام بده ولی اگه مقاومت کرد دیگه مجبورش نمیکنم ک حتما وایسا سلام بده 

بعد مادر شوهرم  گیر میده بهش سلام بده چرا سلام ندادی 

کارت زشته بی ادبیه 

خیلی عصبیم می‌کنه رفتارش 

جوری رفتار می‌کنه انگار من خودم ب بچم بلد نیستم چیزی یاد بدم 

چیکار کنم دفعه دیگه با بچم اینطوری رفتار نکنه

https://daigo.ir/secret/8406056936ناشناس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکبار محکم وایسا جلوشون بگو هر موقع دوست داشت سلام میکنه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها هم زیر بار نمیرن که تا خودش نخواد سلام نمیکنه 😃

دفعه ی بعد بگو مامان جونش سلام کرد شما نشنیدین

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

عزیزم بهتر نیست با بچه صحبت کنی تا تو هرجمعی فارغ از خجالت کشیدن یا راحتی حتما سلام کنه 

5 ساله کوچیکم نیست برای این موضوع

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
عزیزم بهتر نیست با بچه صحبت کنی تا تو هرجمعی فارغ از خجالت کشیدن یا راحتی حتما سلام کنه 5 ساله کوچیک ...

چرا اتفاقن برای این مساله کوچکه روانشناسا میگن اشتباهه محضه بچرو مجبور به سلام کنی تو این سن

زیاد اهمیت نده اکثر آدما این دوره رو طی کردن سر سلام دادن و ندادن.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

حالا شما میگی سلام

من بیزارم بچه رو مجبور کنن کسیو ببوسه یا بیاد بوس بده 

یا بزور میگن اسباب بازیتو بده فلانی 

بچه خودش مختاره ک چه کنه

درست و غلط بهش باید گفته بشه ولی توسط والدین ن هرکس و ناکسی

پدربزرگ و مادربزرگ مسیول تربیت نیستن ک حق دخالت به خودشون بدن

اسی قبل اینکه جایی برید چندبار باهاش تمرین کن 

توی مکان های مختلف

باهاش بازی کن بعد توی بازی بهش سلام کن و باهم مکالمه کنید

با عروسکهاش جلوی خودش حرف بزن و سلام کردنو یادش بده

وقتی مدرسه بره خوب میشه 

زیاد هم بهش فشار نیار 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه تو نوه اونم هست حالا چی میشه بهش اینجوری بگه

آخه توجمع خیلی زشته کارش باعث میشه بچم احساس بدی بگیره اینکه فقط قفلی زده رو سلام دادن یا ندادن بچم 

https://daigo.ir/secret/8406056936ناشناس