2777
2789
عنوان

کار دوم

231 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من کارمندم یعنی صبح میرم سرکار و ظهر میام، کارم هم نسبتا سبک هست و وقتی میام خونه خسته نیستم فعلا بچه هم ندارم و مشکلات مالی زیاد داریم، تو فکر اینم که عصرها کاری انجام بدم که درآمدی به دست بیارم ولی از اون جایی که تو شهرستان کوچیکی زندگی می کنیم چندان کاری پیدا نمیشه، شما پیشنهاد کاری برام دارید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دنبال کار اولم همچنان 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ادمینی عالیهمن با ادمینی و کانال تلگرام داشتن الان به درآمد ماهی ۴۰ میلیون رسیدم

خیلی کمه که من با ادمینی ب درامد ماهی 4 ملیارد در ماه رسیدم🙄

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
خیلی کمه که من با ادمینی ب درامد ماهی 4 ملیارد در ماه رسیدم🙄

نه جدی میگم هم ادمین اینستا هستم هم ادمین تلگرام بلاگر ها

اینطوری که تبلیغاتشون دست میگیری و درصد بهت میرسه اونا فقط چنل‌رو دارن ولی صفر تا صد پای توعه یه چنل هشتاد کا هم دارم تبلیغات اونم دستم هست اینطوری نیست یه شبه به این درآمد برسی باید پول خرج کنی و وقت بذاری.

عزیزم مامان باباتون فوت شدن؟ میشه بپرسم چندسالتون بود ک این اتفاق افتاد

بله گلم. ۲۱ سالم بود بابام فوت شد و ۳۴ نشده بود ک مامانم. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
ی مدت داشتم یادمیگرفتم ک انجام بدم اما ی شرایطی پیش اومد ک نتونستم ادامه بدم. اما دختر داییم انجام م ...

خیلی خوبه من راضی ام اکر بتونم. خیلی دنبال یه درامد از خونه م . ببینم میتونم کلاساشو برم

خیلی خوبه من راضی ام اکر بتونم. خیلی دنبال یه درامد از خونه م . ببینم میتونم کلاساشو برم

فقط ی نصیحت ک اول کلاس رایگان شرکت کن. تو نت زیاده. بعد اگ دیدی علاقه داری و میتونی اون موقع هزینه کن. من کلی هزینه الکی کردم

منم تو شرایط تو هستم.....

خدا رحمتشون کنه🙂 کلی حرف هست که میدونی و میدونم و نمیشه گفت. خدا بهت قدرت و صبر بده