2777
2789
عنوان

اینجا وکیلی داریم که پرونده تغییر اسم داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 47 پست
دختر خانم تون حدود ۸ سالشه. و حضانت شما تا پایان ۷ سال هست. اما اجازه بدین پدرش برای حضانت اقدام کنه ...

یعنی دادگاه قبول میکنه تو این سن دخترم خودش انتخاب کنه که با کی میمونه؟

شوهرم به زور بچه رو ازم میگیره 

خیلی ممنونم لطف کردین.میشه بهتون درخواست بدم ؟ چه جوابی باید داد که اونارو قانع کرد ؟

من‌خودم یه نمونه داشتم . خانم اسمش صغری بود و میخواست نسترن بشه. گفت که دو اسمه هست و خیلی از این جهت اذیت میشه که گاهی با اسم نسترن و گاهی با اسم صغری صدا زده میشه. با توجه به شهادت شهود که به اتفاق گفتن ما این خانم رو به اسم نسترن می شناسیم قاضی بهش رای داد

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی دادگاه قبول میکنه تو این سن دخترم خودش انتخاب کنه که با کی میمونه؟شوهرم به زور بچه رو ازم میگیر ...

اگر قدرت تشخیص داشته باشه بله. مهمترین ضابطه در خصوص حضانت فرزند ، مصلحت طفل هست. نه خواسته والدین

من‌خودم یه نمونه داشتم . خانم اسمش صغری بود و میخواست نسترن بشه. گفت که دو اسمه هست و خیلی از این جه ...

من شناسنامه ای زهرام ولی شیما صدا میکنن. سر چنین اسمی فکر کنم سخت گیری بیشتری داشته باشن

دوران راهنمایی میگفتم شیما صدا کنین بعضی از بچه ها حرف درآورده بودن که این دروغ میگه واقعا اسمش شیما نیست عقده ایه. چون مد بود هرکس واسه خودش یه اسم میذاشت

تاحالا دادگاه نرفتم از جو اونجا خبر ندارم. میشه اینارو گفت؟

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

من شناسنامه ای زهرام ولی شیما صدا میکنن. سر چنین اسمی فکر کنم سخت گیری بیشتری داشته باشندوران راهنما ...

دنبال دلایل بهتر باشید

حق الوکاله این موضوع هم طبق تعرفه قانونی موجود حداقل 4 میلیون تومان و حداکثر 30 میلیون تومان می با ...

خیلی خیلی ممنونم🙏🌹

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

باسلام.. برای تغییر نام کوچک در قانون دو راه در نظر گرفته شده است.. 1_از طریق ثبت دادخواست 2_مراجعه ...

شما وکیلین؟

والا من هنوز اقدام نکردم فقط رفتم دخترخدمات قضایی طرف اینارو گفتوالا یه قوانینی میذارن آدم از دین زد ...

اره بخدا مگه دین به اسمه

اسم خواهرم خوب نیست هم طولانیه هم قدیمی مامانم میخواست عوض کنه الان واقعن یه مصیبتیه عوص کردنش

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

اره بخدا مگه دین به اسمهاسم خواهرم خوب نیست هم طولانیه هم قدیمی مامانم میخواست عوض کنه الان واقعن یه ...

واقعا خدا لعنتشون کنه با این قوانین مسخرشون 

واقعا خدا لعنتشون کنه با این قوانین مسخرشون

کارمون زاره دختر .. راه سختی در پیش داریم منو شما 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

کارمون زاره دختر .. راه سختی در پیش داریم منو شما

بدون وکیل احتمال موفق شدن زیر صفره. طرف بهم می‌گفت اینکه به چه چیزایی استناد میکنی چه زمانی دادخواست میدی و اینکه پروندت پیش کدوم قاضی میره خیلی مهمه. گفته بود یه کار می‌کنه پروندم یه شعبه ای بره که قاضیش سخت گیر نباشه. گفتم چقدر میگیری گفت چهل تومن😐😐 

فکر کن تهشم قاضی رای مثبت نده...

پرونده قصاصم اینطورییی نیییس