2777
2789

من اسم شناسنامم مذهبیه ولی دو اسمم. می‌خوام اسممو تغییر بدم طرف گفت باید استشهاد محلی جمع کنی ده نفر امضا کنن

بعد اینکه دو نفرم روز دادگاه به عنوان شاهد بیان

سوالم اینه آیا اون ده نفر میتونن از اقوام نزدیک باشن؟ 

و اینکه اون دوتا شاهد رو دادگاه از لیست انتخاب می‌کنه یا من خودم باید دو نفر انتخاب کنم ببرم؟

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

استارتر عزیزم ببخشید مربوط نیست ولی میشه مراحل تغییر اسم رو بگی؟چرا استشهاد محلی میخوان؟اگر زیر ۱۸ باشه بازم این مراحل رو داره؟ دخترم اسم شناسنامه ش مذهبی نیس ولی اسمی ک صداش میکنیم چیز دیگه ای هست چطوری باید اقدام کنم؟ چند وقته به نتیجه میرسم؟

ایشالا ک خیره

استارتر عزیزم ببخشید مربوط نیست ولی میشه مراحل تغییر اسم رو بگی؟چرا استشهاد محلی میخوان؟اگر زیر ۱۸ ب ...

اگه اسم شناسنامش مذهبی نیست انقدر دنگو فنگ نداره همون ثبت احوال کارشو راه میندازه

طبق قانون اسم مقدسات (مثل زهرا وفاطمه) رو نمیشه تغییر داد و اگه بخوایم تغییر بدیم باید دادگاه رای بده

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اسم شناسنامش مذهبی نیست انقدر دنگو فنگ نداره همون ثبت احوال کارشو راه میندازهطبق قانون اسم مقدسا ...

به نظرتون مقدسه تو اسم ها مذهبی هست؟🥲

ممنونم گلم 🙏💙

ایشالا ک خیره

به نظرتون مقدسه تو اسم ها مذهبی هست؟🥲ممنونم گلم 🙏💙

اسمش مقدسس؟ فکر نمیکنم باید از ثبت احوال بپرسین

حتی اگه بود هم مشکلی نیست چون جزو اسامی ائمه نیست راحت میتونین عوض کنین 

تقریبا چقدر خذج برمیداره اسم مقدسه رو عوض کنیم؟ واقعا این قانونای مصخرف کی میزاره؟

والا من هنوز اقدام نکردم فقط رفتم دخترخدمات قضایی طرف اینارو گفت

والا یه قوانینی میذارن آدم از دین زده میشه بعد اصلا جدا از اینا یکی شاید آدم حسابی نباشه. اسم مقدساتو داشته باشه صدتا غلط کاری کنه بهتره یا بذارن اسمش عوض شه بعد هرکار میخواد بکنه:/

آره فرقی نمیکنه کی باشه اون ده نفر البته سعی کن فامیلیشون با شما فرق داشته باشه،و اینکه شاهدارو هم ب ...

خیلی ممنونم. شما وکیلین؟

ولی جدیدا خیلی سخت میگیرن واسه اسمای مذهبی به این راحتیا عوض نمیشن

اگه وکیل بگیرم امکانش هست؟ میدونین وکیلا معمولا چقدر میگیرن واسه اینکار

نه عزیزم فقط مشابهش رو داشتیم

چه سالی اقدام کردین؟ چون شنیدم یکی میگفت بستگان نزدیک امضا نکنن بهتره. گفتم نکنه یه وقت قانون تغییر کرده باشه