الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابیحسی چجوری بود? میشه بگی کامل. یعنی امپول بیحسی تو صورتت زد? چندتا؟ درد نداشت
رفتم اتاق عمل چهار پنج تا امپول از وسط ابروهامام روی بینیم و اطراف بینیم زد با سوزن انسولین دردش قابل تحمله نمیگم درد نداشت درد داشت بعدش بهت یه امپول ارامبخش ضد استرس میزنن تو سرمت که حالت خواب الوگی داری ولی به هوشی هست و بیدار بعدش عملشو میکنه اینجایی که من رفتم راینوپلاستی کامل با بی حسی من استخگن بینیم کار داشت قوز و عرض پهن که نیم ساعت طول کشید و همون لحظه که عمل تموم میشه میارنت بخش یه سرم بهت میزنن تموم لباساتو میپوشی کمک همراهت و تمام یعنی یه ساعت طول کشید عملم و ترخیصم ساعت 7غروب رفتم ساعت8ترخیص شدم دو ساعت ناشتا باشی کافیه دوره نقاهاش خیلی راحته خیلی کمه بعد عمل هیییییییچ دردی نداری ببین میگم هیییچ میری امپول میزنی دردش ازعمل بیشتره بدون تامپون تنفس راحت داری بعد عمل و اینکه دکتر کارش حرف نداره من کاملا راضی بودم الان خیلی خیلی ورم دارم ولی بازم بینیم خیلی خوشگل شده
میشه لطفا بگید با بی حسی چطور بود؟صداهارو میشنیدید؟ درد چیمن احتمالا ترمیمم با بی حسیهنگرانم و استرس ...
نه هیچی حس نکردم امپول ریلکسیشن زده بودن خواب بودم خیلی خیلی راحت هیچی نه میشنوی نه میبینی انگار خوابی با این تفاوت که بیهوش نیستی و عوارض بیهوشی تو بدنت نیس من عملم و ترخیصم یه ساعت طول کشید
اسی منم انحراف دارم داره اذیتم میکنه باید انحراف عمل کنم شنیدم بعد عمل انحراف بینی قوز دار میشه و فرمش بد میشه
تصمیم دارم زیباییم عمل کنم
ولی میترسم
هزینشم زیاده
دودل موندم🤦♀️
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم