2777
2789
عنوان

همسرم مشکوکه😭😭

546 بازدید | 47 پست

همسرم پایان نامه مینویسه در کنار کارش، یه بار بهمن ماه تو گوشیش اسم مهسا رو دیدم گفت دانشجوئه، اردیبهشت گوشیشو به حالت کارخونه برگردونده بود چون هنگ میکرد و من شهریور تو سرچای اخیرش باز مهسا رو دیدم

گفت دو روز پیش زنگ زد برای مقاله که به توافق نرسیدیم

گفتم پس چرا تو سرچ کرده بودی اسمشو، اگه اون زنگ زده؟ گفت سرچ کردم خبر بگیرم ازش که مقاله میخواد یا نه منصرف شدم زنگ نزدم، گفتم پس چرا آخرین تماستون برای هفته‌ی پیشه نه دو روز پیش، اول گفت نمیدونم شاید با یه خط دیگه زنگ زده بود، چند روز بعد گفت تماس آخرش رو که گفت مقاله نمیخوام از تاریخچه‌م پاک کردم چون به توافق نرسیدیم

یه طوری نیس قضیه؟

میگفت دختره گفته چون بچه کوچیک دارم نمیتونم خودم مقاله‌مو بنویسم ولی تو پروفایلاش نه عکس از شوهرش بود نه بچه، فقط یدونه با یه دختره‌ی دیگه گذاشته بود که نمیدونم خواهرش بود یا دوستش

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نخوندم تاپیکتو فقط میخوام بگم اگه بهش شک داری یه پیج فیک بزن امتحانش کن ببین چی میگه

اینستا نداره

خب هنوزم دیر نشده الان پیدام کردین

شعور نداری وقتی یکی حالش خوب نیس نمک رو زخمش نپاشی؟

لعنت به این سایت که به هر بچه‌ای اجازه‌ی ورود داد

چی بگم اگ چیزی باشه بازم نشونه میگیری

پاک کرد شماره‌ی دختره رو، میگه کارشو انجام دادم تموم شد

شعور نداری وقتی یکی حالش خوب نیس نمک رو زخمش نپاشی؟لعنت به این سایت که به هر بچه‌ای اجازه‌ی ورود داد

خب خودت زخمتو به عالم و آدم نشون میدی بعد میگی نمک نپاشن؟ میخوای زندگیتو با یه سایت و چندتا کامنت نجات بدی؟ 

رها مثل بادام👀
اگر ارتباطی بینشون باشه با ی شماره پاک کردن تموم نمیشه بازم چیزی میبینی صبر کن و زرنگ باش گوش ب زنگ ...

نمیدونم واقعا، رمز گوشی همسرمو میدونم

دیده حساس شدم، پیامای دانشجوهای دیگه‌شو نشون میده بهم

ولی ته دلم یه طوریه

نمیدونم واقعا، رمز گوشی همسرمو میدونمدیده حساس شدم، پیامای دانشجوهای دیگه‌شو نشون میده بهمولی ته دلم ...

من تو عقد ی چیزای خیلییی ریزی میدیم همسرم دروغ گو حرفه ای بود میپیچوندم الان بعد ۱ سال نیم فهمیدم خیانت جنسی هم داشته البته تو بد ب دلت راه نده

خیلی کنکاش نکن 

لااقل از خودش اینقد نمیپرسیدی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

من تو عقد ی چیزای خیلییی ریزی میدیم همسرم دروغ گو حرفه ای بود میپیچوندم الان بعد ۱ سال نیم فهمیدم خی ...

متاسفم...

چی میدیدی میشه بگی

البته اگه اذیت نمیشی