2777
2789

میخوام دقیق بشناسمش 

در واقع داریم با هم آشنا میشیم 🌝 

الان دلم می‌خواد حسابی دربارش تحقیق کنم ولی نمی‌دونم چطوری 

البته تو یه محل هستیم تا حدودی شناخت داریم به هم 

تا الان درباره معیار ها ، دیدگاه ها ، اهداف ، اعتقادات با هم حرف زدیم و خب تو این زمینه ها خیلی‌ با هم تفاهم داشتیم

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراجعه به مشاور عزیزم و سنجیدنش تو موقعیت های مختلف مثلا موقعی که مشکل پیش میاد، مهارت حل مسئله رو بلده 

عصبی که میشه چه برخوردی داره 

وقتی مخالفت میکنی باهاش چیکار میکنه

سعی در تغییر تو داره یا تورو باهمه ویژگیات قبولت داره

از گذشتش بپرسگذشتش هر جور بوده تا ابد همونهاز خسیس بودن یا نبودنش سر در بیارببین هط قرمز هاش چی هستب ...

از گذشتش پرسیدم 

گفت یه مدت خانواده ها تصمیم گرفتن من با دختر عموم نامزد کنم که دیدن هیچکدوم ما دوست نداریم بیخیال شدن 

و گفت کلاً یکبار با یه نفر در حد آشنایی اولیه در ارتباط بوده که همون اول بهم خورده 

و درباره من هم گفت قصدش کاملاً جدیه و به خاطر همین اول خانوادش رو فرستاد تا با خانوادم صحبت کنن 

ممنونم ازت 

خساست رو باید مطمئن بشم خیلی مهمه

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

باهم زیاد وقت بگذرونید برید بیرون سعی کن موقعیت های مختلفش رو ببینی مثلا وقتی خیلی عصبیه ببین چطور رفتار میکنه یا وقتی خیلی ناراحته ریکشنش چیه ازش زیاد سوال بپرس

اشک شو،اما نه تو غم.

مراجعه به مشاور عزیزم و سنجیدنش تو موقعیت های مختلف مثلا موقعی که مشکل پیش میاد، مهارت حل مسئله رو ب ...

خیلی‌ ممنونم 

به نظرتون همین اول کاری بریم پیش مشاور یا یه مدت بگذره 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

ازنظرروانی بسنجش والاامروزه روزبعضی ازاین پسرایه بیماری های روانی دارن آدم میمونه بخدا.

بعداینکه بیشترشنونده باش خوب به حرفاش گوش بده،بعدیکم که بگذره رفتارش وبسنج وباحرفاش مقایسه کن من خودم اینجوری همیشه آدماروبررسی کردم خیلی زودم جواب گرفتم