2777
2789
عنوان

به همسرم شک دارم😭😭

192 بازدید | 14 پست

همسرم پایان نامه مینویسه در کنار کارش، یه بار بهمن ماه تو گوشیش اسم مهسا رو دیدم گفت دانشجوئه، اردیبهشت گوشیشو به حالت کارخونه برگردونده بود چون هنگ میکرد و من شهریور تو سرچای اخیرش باز مهسا رو دیدم

گفت دو روز پیش زنگ زد برای مقاله که به توافق نرسیدیم

گفتم پس چرا تو سرچ کرده بودی اسمشو، اگه اون زنگ زده؟ گفت سرچ کردم خبر بگیرم ازش که مقاله میخواد یا نه منصرف شدم زنگ نزدم، گفتم پس چرا آخرین تماستون برای هفته‌ی پیشه نه دو روز پیش، گفت تماس آخرش که گفت مقاله نمیخوام رو از تاریخچه‌م پاک کردم چون به توافق نرسیدیم

یه طوری نیس قضیه؟

میگفت دختره گفته چون بچه کوچیک دارم نمیتونم خودم مقاله‌مو بنویسم ولی تو پروفایلاش نه عکس از شوهرش بود نه بچه، فقط یدونه با یه دختره‌ی دیگه گذاشته بود که نمیدونم خواهرش بود یا دوستش

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

زنا هیچوقت الکی شک نمیکنن.اما انشالله تو الکی شک‌کردی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خانم قوی هست ویک هشدارهای رو قشنگ درفکر وقلب شون حس میکنن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اولا که چه دلیلی داره غریبه رو به اسم کوچیک سیو کنه؟ البته که اگه مسئله‌ای بود می‌تونست ناشناس‌تر سیوش کنه. همه چیز منطقی بود تا اونجایی که گفته از تاریخچه تماس، تماس دو روز پیش رو حذف کرده، این واقعا مشکوکه و میتونه نشون بده که داره دروغ میگه، چون دلیلی نداره حذف کنه حالا به توافق برسند یا نرسن 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بنظرم کاش عجله نمیکردی اگر تماسا زیاد شدن اونموقع میگفتیولی الان فشتر نیار طوری رفتار کن انگار یادت ...

دیگه شماره‌شو پاک کرده، گفت چون کارش تموم شد مقاله هم نخواست

اولا که چه دلیلی داره غریبه رو به اسم کوچیک سیو کنه؟ البته که اگه مسئله‌ای بود می‌تونست ناشناس‌تر سی ...

چون اول فامیلیشو نمیدونست و به اسم کاربریش سیو کرد

و اینکه همسرم کلا پیامای دانشجوهاشو چه دختر چه پسر پاک میکنه چون میگه حجمشون زیاد میشه، اینم گفت برای همین پاک کردم که بدونم با کیا کار دارم با کیا ندارم

دیگه شماره‌شو پاک کرده، گفت چون کارش تموم شد مقاله هم نخواست

بهتر شمارشو توی گوشیت داشته باش ولی فشار نیار بهش راحتش بزار تا بفهمی طوری رفتار کن انگار چیزی نشده اگه سفت بگیری اگر خدایی ناکرده چیزی هم باشه پنهون میکنه...

بعید بدونم شوهرت دروغ گفته باشه اما نباید به اسم کوچیک ذخیره می‌کرد همین

گفت اول فامیلیشو نمیدونستم به اسم کاربریش سیو کردم