2777
2789

بجز مشکی لطفاً بهم بگید اصلا نمی‌دونم چجوری چیزی بگیرم براش شلوارشم مشکیه کت شلواره

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکی یا سبز پولداری

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

من سلیقه ی ست کردنم خوب نیست 🥲😂ولی بنظرم اگر کیف و شالت همرنگ باشن و البته ساده ی بدون طرح خوب میشه رنگشم از طرحای داخل کت ایده بگیر 

باید ببینی کدوم طیف رنگا بیشتر به چهرت میان

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

فقط مشکی هر رنگ دیگه ای بگیری از شیک بودنش کم میشه و شلوغ میشه

خودمم همه رنگ روش امتحان کردم اما انگار جز مشکی هیییییییچی روش نیومد ،اما میگم واسه عید آخه مشکی یه جوری نیست 🤔

من سلیقه ی ست کردنم خوب نیست 🥲😂ولی بنظرم اگر کیف و شالت همرنگ باشن و البته ساده ی بدون طرح خوب میش ...

دقیقا خودمم همین فکرو کردم گفتم یا کرمی و نباتی اینا یا فیروزه ای تو کدوم نظرته 

اون دیگه چجوری سبزیه 😐

نشنیدی ؟ 😄

سبز تیره 

یه مدل سبز که جدیدا مد شده

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نشنیدی ؟ 😄سبز تیره یه مدل سبز که جدیدا مد شده

نه عزیزم میزنم نت پیدا میکنم به نظرت با کیف همون سبز رنگی ست کنم خوب میشه ؟

نه عزیزم میزنم نت پیدا میکنم به نظرت با کیف همون سبز رنگی ست کنم خوب میشه ؟

اره 

ببین بیشتر از دوتا رنگ تو استایلت به کار نبر 

کفشاتم مشکی بگیر

اره ببین بیشتر از دوتا رنگ تو استایلت به کار نبر کفشاتم مشکی بگیر

کفشام مشکیه،چشم ممنون عزیزم