2777
2789
عنوان

بچه برا آرامشم دعا کنین

56 بازدید | 13 پست

من از صبح با همسرم دعوا کردم، الان اومدم تو اتاق دیدم، دره کیفم بازه، احساس میکنم یه کلید داشتم تو کیف اون نیست، میترسم پسره ۱۹ ماهم صورتش داده باشه، دلم میخاد بمیرم میترسم خیلی کلید یدونه از اینا بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مطمئن باش قورتش نداده ..خوب الان حال پسرت چطوره ؟ دور از جون کلید ب این بزرگی قورت داده بود درجا ...

الان اومد من گریه میکردم فکر کرد بازی میکنم، اون میخندید، باباش برد خوابوند، اگه چیزیش بشه من میمیرم

نه مطمئن باش قورتش نداده ..خوب الان حال پسرت چطوره ؟ دور از جون کلید ب این بزرگی قورت داده بود درجا ...

اخه چرا احساس میکنم چند وقت پیش تو‌کیفم دیدم، خاک تو سرم کلید بدون استفاده رو دور ننداختم

الان اومد من گریه میکردم فکر کرد بازی میکنم، اون میخندید، باباش برد خوابوند، اگه چیزیش بشه من میمیرم

وا عزیزم میگی داشته می خندیده بعد چطدر انتظار داری کلید ب اون بزرگی خورده باشه هیچ واکنشی نداشته باشه بهش. ؟!!! 

وسواس فکری شدی آروم باش شیطون لعنت کن ذکر بگو آروم شی 

💪

برو نفساش چک کن آروم شی 

دنبال کلید هم بگرد ببین زیر فرشی جایی ننداخته 

سوره والعصر بخون 

۷ تا صلوات واسه اویس قرنی بفرست کلید رو پیدا کنی  معمولا دفعه اول خیلی جواب واسه هر نیتی ک داشته باشی 

💪
برو نفساش چک کن آروم شی دنبال کلید هم بگرد ببین زیر فرشی جایی ننداخته سوره والعصر بخون ۷ تا صلوات وا ...

چشم میخونم،اخه مطمعن نیستم تو‌کیفم بود یا نه، عز تو دعوا درگیریم، اینقدر گریه مردم چشام باز نمیشه