2777
2789
عنوان

هیستوری سرچ گوگل کروم

49 بازدید | 7 پست

اگه گوشی جدید بخریم و جیمیل‌مونو وارد کنیم، هیستوری سرچ‌هایی که توی گوشی قبلی کرده بودیم برای گوشی جدید هم میاد؟

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

اگر توی گوگل کروم وارد همین حساب مد نظرت شده باشی توی گوشی قبلی بله میاد ولی میتونی حذف سابقه کنی توی اینترنت هست که چطور انجام بدی

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر توی گوگل کروم وارد همین حساب مد نظرت شده باشی توی گوشی قبلی بله میاد ولی میتونی حذف سابقه کنی تو ...

یعنی مثلا من یه گوشی جدید خریدم و ازم جیمیل میخواد، جیمیل همیشگی‌مو وارد میکنم

برم توی گوگل کروم، تاریخچه‌ی سرچ‌هایی که با گوشی قبلیم کرده بودم تو این گوشی جدیده هم نشون داده میشه؟

اگه مثلا برای چندین وقت قبل باشن ولی پاکشون نکرده باشم؟

من گوشی و تبلتم یه جیمیله و سرچ دوتاش مثل همه بله برا هم میاد

ممنونم خیلی خیلی لطف کردین

یعنی مثلا من یه گوشی جدید خریدم و ازم جیمیل میخواد، جیمیل همیشگی‌مو وارد میکنمبرم توی گوگل کروم، تار ...

بله ولی شما میتونی پاک کنی و دیگه مشکلی نداشته باشی بزن روی سه نقطه بعد تنظیمات بعد حریم خصوصی و امنیت بعد داده های مرور همه رو تیک بزن بعد اون بالا تنظیم کن که از ابتدا تا الان بعد بزن گزینه پاک کردن تمام 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

بله ولی شما میتونی پاک کنی و دیگه مشکلی نداشته باشی بزن روی سه نقطه بعد تنظیمات بعد حریم خصوصی و امن ...

ممنونمممم