بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چون خیلیهارو میشناسم همه اموالی که تونام بردی رو بهترینودارن ولی احساس بیچارگی میکنن
همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه .تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین
اگه رابطه زن وشوهریتون خوبه و آرامش داری و شوهرت بهت آرامش میده قطعا خوشبختی .چون خیلیهارو میشناسم ه ...
آره خدا رو شکر شوهرم آدم خوبیه و با اینکه مشکل از منه تو قضیه بچه دار شدن ولی حتی یبار هم به روم نیاورده
ولی امشب یه بنده خدایی که وضع مالیش خیییییییلی خوبه و سه بار تا حالا ازدواج کرده و طلاق گرفته برگشت بهم گفت من تا حالا چند بار پشت سرت غیبت کردم گفتم با این اوضاع این چطوری هنوز داره با شوهرش زندگی میکنه نه پول دارید نه خونه نه ماشین به چی این مرد دل بستی بعد هم یهو مهمون های جدید اومدن و نشد جوابشو بدم ولی اگه میتونستم هم نمیدونم چی باید بهش میگفتم