2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا منم دخترم اون ساعت میخابه نمیشه تلویزیون رو روشن کنم بیدارمیشه

خدا حفظشون کنه بچه هامون مهمترن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اره منم امسال جذب نشدم

بنظرت واقعیه       تجربه گرها همه شون یه جوری حرف میزنن انگار دوره بازیگری دیدن..البته که به دنیای آخرت و اون دنیا وحساب کتابهاش ایمان دارم  ولی این برنامه یه جوریه بااینکه بیننده پر وپا قرصشم

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

آره نمیشه دیگه درعوض نی نی هامون باید خوب بخابن وگرنه بدخواب بشن هیهاته

😄😄

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یک مسلمون بگه قضیه دختر خاله‌هه چی بوده؟؟؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
یک مسلمون بگه قضیه دختر خاله‌هه چی بوده؟؟؟

فک کنم چون برای پسرخالش قرآن خوند و براش دعا کرده بود،اگه استباه نکنم گفته بودن بچه دار میشه.چون ۵ سال بود بچه میخواست

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

من اون قسمت رو دوست داشتم  رفتن بیمارستان و خرابی که تجربه گر دیده بود رو چک کردن دیدن درسته 

ویه خانم دیگه هم بود بخاطر بچه اش بهار برگشته بود چقدر گریه کردم 

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.