2777
2789
عنوان

خانم ها متاهل میشه لطفاً بیاین

109 بازدید | 6 پست

من هر وقت تایم تخمک گذاری و اقدامم هست شوهرم یا نیست یا مریض میشه چرا آخه 

مشت مشت قرص میخورم این دقیقا این روزا ی مشکلی براش پیش میاد از قصد نیستا واقعا اینجوری میشه 

حالا غیر اون روزا نمیشه جلوش گرفت 

خجالت میکشم به دکترم چی بگم آخرین بار گفتم شوهرم نبود ماموریت بود نمیشه هر ماه چی بگم آخه الکی قرص میخورم فقط 

برای چی هر ماه قرص میخوری؟ صبر کن یه دوره از قبل برنامه ریزی کنید و بعد دارو مصرف کن. ببخشید بدنت کیسه زبالس مگه یا خیال کردی داروی هورمونی ممکنه بی‌عوارض باشه😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چی هر ماه قرص میخوری؟ صبر کن یه دوره از قبل برنامه ریزی کنید و بعد دارو مصرف کن. ببخشید بدنت کی ...

مریض که خیلی شدم ولی خب مجبورم دیگه 

الان اعصابم خورده اینجام نمیشه راحت سوال پرسید 

مریض که خیلی شدم ولی خب مجبورم دیگه الان اعصابم خورده اینجام نمیشه راحت سوال پرسید

چرا مجبوری؟ برای دو هفته بعد نمیتونه برنامه بریزه مشخص کنه کجاست؟ راننده کامیون یا روی دکل نفتی هم باشه بالاخره یه ریتم مشخصی داره. این کارو با خودت نکن آسیب جدی میبینی خدای نکرده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چرا مجبوری؟ برای دو هفته بعد نمیتونه برنامه بریزه مشخص کنه کجاست؟ راننده کامیون یا روی دکل نفتی هم ب ...

کارمنده ی تایمی ماموریتی نیست دقیقا میفته همین روزا 

یا اگه هست مریض میشه یا دعوامون میشه 

هنگم ب خدا 

چند ساله اینجوریه 

کارمنده ی تایمی ماموریتی نیست دقیقا میفته همین روزا یا اگه هست مریض میشه یا دعوامون میشه هنگم ب خدا ...

ماموریتش رو از قبل چک کنه که اون زمان نباشه.

بعدم مریض شد، بهانه کرد که دعوا راه بندازه و... اهمیت نده مجبورش کن.