2777
2789

یه مدت خیلی پیشنهاد خوب داشتم اینجوری که همشون از من سر تر بودن جدی یهو هوا برم داشت فکر کردم خیلی خفنم رابطمو بهم زدم با دوست پسرم هم خوشگل خوشتیب پولدار هم سالای آخر پزشکی بود هم خیلی دوسم داشت انگار دیگه غیر از من دختر وجود نداره 

با یکی دیگه اوکی شدم اونم دوباره انقدر دوسم داشت فکر کردم چخبره با اونم گرفتم بهم زدم  

بعد الان دیگه چی بشه ینفر بهم پیشنهاد بده اونم همش داغون یکی از یکی بدتر خداشاهده😂

حس میکنم دارم تاوان پس میدم اگه همینجوری پیش برههه چی دارم میترسم 

حتما مشکلی بوده که بهم زدی باش الکی که نمیشه

اولی هیچی نبود الان که فکر میکنم واسه اون واقعا احمق بودم

دومی تنها ایرادی ک درآوردم ازش این بود قدش فقط ۱۰،۱۲ سانت بلند تر بود من خیلی اختلاف قدی دوست داشتم دیگه همه چیزش اوکی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواست باشه اعتماد به نفست پائین باشه همیشه آسیب هاش داشته واسه یک خانم چون دیگه قدرت شناخت ک ملاک ضرور هست برای خانما میگیره بعد به ناچار انتخاب های وحشتناک ادم های سمی داره خیلی مراقب باش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بعد رل من همش عصبیه روزی دو تا پیام میده زنگم نمیزنه استرسم میده بهم توهینم می‌کنه باز موندم باش😄

ن یهو یادش افتادم دیدم چقدر بد کردم گفتم نکنه کارما بگیرتم 

تو جدا شو عزیزم حتما بهتر پیدا میکنی 

حواست باشه اعتماد به نفست پائین باشه همیشه آسیب هاش داشته واسه یک خانم چون دیگه قدرت شناخت ک ملاک ضر ...

فعلا کار دستم داد اعتماد به نفس بالا اصلا اینجوری بودن همه که اون خیلی از تو بهتره نمیدونم چرا همچین کردم

ن یهو یادش افتادم دیدم چقدر بد کردم گفتم نکنه کارما بگیرتم تو جدا شو عزیزم حتما بهتر پیدا میکنی

ما مجازیه من بیرون نمی‌رم باش یه بار رفتم دیگه نرفتم اونم میگه نمیایی بامن بیرون 

واقعا رابطه مجازی وحشتناک بده آدمو افسرده میکنه نابودم کرده فقط تلاشم میکنم سمت پیامرسانا نرم چون لامصب همش جلو چشته هزاران اما اگر میاد ت مخت

فعلا کار دستم داد اعتماد به نفس بالا اصلا اینجوری بودن همه که اون خیلی از تو بهتره نمیدونم چرا همچین ...

نه اعتماد به نفسی ک تو میگی بالا بود اعتماد به نفس کاذب هست چون قدرت شناخت ها تشخیص در نظر گرفته نمیشه موقعیت یابی نداره پس اعتماد به نفست کاذب بوده نه واقعی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه اعتماد به نفسی ک تو میگی بالا بود اعتماد به نفس کاذب هست چون قدرت شناخت ها تشخیص در نظر گرفته نمی ...

اره دیگه میدونم الکی بوده بیشتر خود اون آدمه باعث بوجود اومدن اعتماد به نفس میشد برخوردش باعث می‌شد اینجوری فکر کنم