2777
2789
عنوان

همسرم برا جاریم طلا خرید

383 بازدید | 20 پست

ما یک ساله عقد کردیم با همسرم ولی ازدواج نه هنوز تا بستون 

و برادرش قراره عید بریم خاستگاری براش و بیکاره و دختره رو دوست داره

حالا همسرم من حلقه نشون تک نگین گرفته و یعنی پدرشوهرم گرفته امشب همسرم احساس راحتی کرد و گفت پدرم که نداره خودشم بیکاره پس من گرفتم

دیگه گفته یه نیم ستم کمکم کن بخرم براش

یا یه وام بیار برام ۱۰۰ تومن اسنپ کار میکنم قصد هاشو میدم

منم هیچی نگفتم

هیچی

فقط الان پیام میدادم گفتم وای چقدر خرج مون مونده میز زیر تلوزیون خونه اجاره عروسی مون و….بهش گفتم انقدر نگرانم یه دست گریه کردم یعنی میشه مشکلمون حل بشه اینجور گفتم

ولی اول داشتم دیونه میشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت هم نیت خیر داشته باش...ثوابش برات بیاد..دنیا جای موندن نیست...خدا عوضش رو بهتون بده..از حد نگذر ...

سپردم به خدا در حالی که مادرش یه تک پوش و گردنبند و…داره و من خودم تازه عروسم🥲

خدا شانس بده مردم چه برادرهایی دارن حالا داداش من پزشک هست با خانمش پول پارو میکردن همین امشب رفتن آلمان اونجام پول پارو کنن یک آب خالی از دست شون نمی چکید در صورتی ک اگر یک کمک کوچیک میکرد ب هیچ جا بر نمیخورد دریغ حالا برادرهایی مردم در صورتی ک خودشون مشکل دارن پخش باز میکنن

سپردم به خدا در حالی که مادرش یه تک پوش و گردنبند و…داره و من خودم تازه عروسم🥲

میفهمم..اگه جریان تیغ زدن و کندن نباشه و نخوان سوءاستفاده کنن از همسرتون..و شرایط عادی باشه و از حد نگذره...همسر خوبی دارین..خیلی ارزشمنده که ی مرد فداکار و مهربون باشه..این فداکاری و مهربونی در زندگی نصیب شما هم میشه.