2777
2789
عنوان

کیا اول عاشق شوهراشون شدن

248 بازدید | 30 پست

منظورم اینه ک کدومتون مثه من آویزون شوهرتون شدید الان وضعتون چطوره تورو خدا راستشو بگید هرچند بعید می‌دونم کسی مثه من بی عقل وجود داشته باشه🥲 جریان منم اینه که دوران نامزدی شوهرم میخواست بهم بزنه خانوادمم همینطور اما منه بی عقل چون عاشقش بودم ب زور نگهش داشتم و دوسم نداره 

دیشب تو اینستا ی کلیپ دیدم خانومه می‌گفت قانون طبیعت اینه ک مرد دنبال زن باشه مرد عاشق تر باشه مرد خواهان باشه بیشتر از زن اون رابطه پایدار تره حتی برا باردار شدن ی زن و تولید ی انسان اسپرم ها دنبال تخمک هستن اما وقتی شما ی مرد رو دنبال کنید شما اونو بیشتر بخواید ب قانون طبیعت پشت کردید و همین طبیعت کارتونو میسازه😂 برا من ک صدق کرد خدایی طبیعت کارمو ساخت 

من که اول اون عاشقم شد حتی من آویزون رفیقش بودم یعنی مثل سگ دوستشون میخواستم .که اون به دوستش گفته بود من اینو می‌خوام خلاصه با دوستش به هم زدم اما ازش متنفر بودم تا این که آنقدر دنبالم اومد که منم بهش علاقه مند شدم .و با هم ازدواج کردیم الان هفت ساله که عقد کردیم و عروسی و حالا هم بچمدسه سالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که اول اون عاشقم شد حتی من آویزون رفیقش بودم یعنی مثل سگ دوستشون میخواستم .که اون به دوستش گفته ب ...

انشاالله همیشه خوشبخت باشی عزیزم 😍 ببین چقدر عاشقت بوده ک براشم مهم نبوده عاشق رفیقش بودی اول 

قدرشو بدون 

قانون ی رابطه پایدار و خوب اینه ک مرد عاشق تر باشه و از خداش باشه با اون زن باشه 

من اول عاشق شدم به واسطه گفتم واسطه رفت خونشون و اونو خاستگاری کرد موقعیتت هم خوب بود قبول کردن اما همسرم نمیدونست یعنی خاستگاری رسمی اومدن ولی من بعدش گفتم بهش الانم دوتا بچه داریم فقط وقتی فهمید تو شوک بود گفت من زشتو فک نمیکردم کسی عاشقم بشه 

انشاالله همیشه خوشبخت باشی عزیزم 😍 ببین چقدر عاشقت بوده ک براشم مهم نبوده عاشق رفیقش بودی اول قدرشو ...

جالب این جاست از اون مذهبی‌ای شدیده که من به خاطر اون چادری شدم .اما تا حالا یه بارم تو روم نیاورده که تو با دوستم بودی .

اگه دوست نداشت چرا باهات ازدواج کرد زور که نکردی .ذاتش خراب بوده

ازدواج همیشه ک دلخواه هر آدمی نیست 

بلخرع ی سری اتفاقا اون زمان افتاد دیگه نمیدونم از اول دوس نداشت منو یا بخاطر اون جریانا ازم سرد شد ذاتشم ک انکار نمیکنم خرابه اما آدم با کسی ک دوس داشته باشه انقد بد نمیشه 

من درکت میکنم من یه زمانی فرا از اردواجم توسط همون پسر رونده شدم

💔💔💔 من همش تنها آرزوم اینه ک همه چی برعکس بشه ایندفعه اون ب پای من بیوفته من ازش خوشم نیاد

امشب بهش گفتم ی روزگاری ام میرسه تو بیوفتی دنبال من اونوقت منم دیگه دلسوزی نمیکنم پست میزنم بعد گفت من هیچوقت دنبال تو نمیوفتم ببین انقد ازم بدش میاد حتی فکر اینکه بیوفته دنبال من آزارش میده 😂

💔💔💔 من همش تنها آرزوم اینه ک همه چی برعکس بشه ایندفعه اون ب پای من بیوفته من ازش خوشم نیادامشب به ...

خب اشتباهات این حرفت نباید بهش میگفتی جای این حرفا یکم بیخیالش بشو .رو خودت تمرکز کن .

بشو به آدم با اخلاق و مهربونم و خوشرو .

خوشبو 

تمیز

جذاب 

خوش‌پوش.

بدون  این که ازش طلب محبت کنی بهش محبت کن اول اونم وابسته خودت کن بعد هم دلبسته 

چه اتفاقی اگه خواستی تعریف کن

تو تاپیک قبلیام هست 

من وقتی ازدواج کردم سنم خیلی کم بود کلا عقل تو کلم نبود بخدا دختر بدی نبودم همش سرم تو درسو کتاب بود خیلی درسم‌خوب بود اما اون وقتا ب یکی از پسرای فامیل علاقه داشتم فقط از دور بخدا حتی رومم نمیشد تو چشاش نگاه کنم اما اون پسره اصلا از من خوشش نمیومد منم چون هم بچه بودم هم احساساتی همش فکرم درگیرش بود شوهرم اومد خواستگاریم برا اینکه اونو فراموش کنم ازدواج کردم😐😐 شوهرمم فامیله 

اوایل ک خیلی باهام خوب بود اما بعدش من بازم خریت کردم بچگی کردم گوشی ک افتاد دستم تو فضای مجازی با چن تا پسر حرف میزدم و خب خیانت کردم اما میگم ک همش از سر کنجکاوی و بچگی بود شوهرم وقتی فهمید خیلی داغون شد تا ی هفته فقط گریه میکرد هشت کیلو وزن کم کرد تو یکی دو هفته 

حتی مادرم گفت بهش ک جدا بشید قبول نکرد نمی‌دونم چرا

اما از اون روزا حس کردم علاقش بمن از بین رفت 

از اون ب بعدش من عاشقش شدم بخدا اون بار اول و آخرم بود ک با پسر جماعت حرف زدم دیگه هیچوقت این کارو نکردم 

با ی مشاور حرف زدم گفت روحیه و ذهن مردا با زنا فرق داره اون بعد خیانتی ک دیده احساسش از بین رفته 

بعد اون قضیه ام چن باری بین خانواده ها اختلاف پیش اومد ک بابام پاشو کرد تو ی کفش ک باید جدا بشی شوهرمم از خداش بود من قبول نمی‌کردم آخرشم ک شد این 

خب اشتباهات این حرفت نباید بهش میگفتی جای این حرفا یکم بیخیالش بشو .رو خودت تمرکز کن .بشو به آدم با ...

می‌خوام همین کارو بکنم از دیشب ک اون کلیپو دیدم دگرگون شدم خانومه می‌گفت ی زن نباید ی مردو تعقیب کنه نباید بره دنبال ی مرد ی زن باید بشینه ک اون مرد بیاد دنبالش وقتی بیوفتی دنبال مردا ب کل قوانین دنیا و کائنات پشت کردی و خلافشون حرکت کردی 

منم می‌خوام بشینم تا اون بیاد طرفم 😂 ببینم چی میشه