2777
2789

کسی که ازش خوشم میاد مذهبیه و مهربونه باهمه در کل ولی سنگین و سر به زیره 

احساس کردم زیاد باهام خوب رفتار نکرد با اینکه فامیل هستیم و چندسال همدیگه رو ندیده بودیم 

اما خواهر ۵ ساله ش لباس شو عوض کرده بود بهش گفت چقدر خوشگل شدی و بوسش کرد 

موقع بیرون رفتن عمه شو بوس کرد 

با مامانش خیلی خوب رفتار میکنه و عمش اومد کنارش بشینه دستشو انداخت گردنش

یعنی من چون نامحرمش بودم اونطور رفتار کرد؟

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

با زناشون خیلی خیلی بهتر رفتارمیکنن

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم وقتی ک ۴تازن اطرافش باشه یادداره چطور رفتارکنه

من خودم نگاه میکنم ب پدر اون پسر ک تونسته مادرشو خوشبخت کنه یانه 

چون الگوی رفتاری پسر  پدرشه

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

خب لابد اعتقاداتش ایجاب میکنه که با شما رسمی باشه گلم بله

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نمیدونم ولی به احتمال زیاد اره

شاید با تویی که بعد ۵سال دیده صمیمی نیست اکه تحویلت نگرفته

ولی بغل و اینا نامحرمی عزیز دلم🩵

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

نه کلا توش اخلاقه حتما باهات ایطور رفتار کرد که سوء تفاهم نشه

توش اخلاق چیه؟😐

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

خودتون میگین مذهبی یعنی به محرم و‌نامحرم دقت میکنه ، اگه واقعا باایمان باشن با همسرانشون خیلی خوب رفتار میکنن ، ولی خوب خیلی ها هستن که ظاهرا مذهبین ، اگه قرار بود ازدواج‌کنید پیش مشاوره های قبل از ازدواج برین خیلی کمک میکنه تو شناخت