2777
2789

خواهرم شرط کرده پسره بیاد شهر ما 

میگه تو رفتی من نمیتونم مامان و بابا رو تنها بزارم 

برادر شوهرمم تاحالا حرف نهایی رو نگفته 

منمدلم برای پدر مادرم میسوزه 

خیلی تنها میشن 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

شهر ما از لحاظ پیشرفت خیلی  پیشرفته اس واقعا نسبت به شهر شوهرم اینا 

خواهرم میگه برادرشوهرت بچه ننه اس باید جدا بشه از مادرش بیاد اینور پیشرفت کنه 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خواهرت شرط گذاشته ک پیش اوناباشه چراناراحتی پس

نمیدونم واقعا 

اصلا وصلت خوبی نیستدوتا خواهر با دوتا برادر خدایی نکرده زندگیه یه کدوم دچار چالش بشه زندگیه اون یکیو ...

نمیدونم فکر نکنم اصلا سردرگمم 

من حس کردم شماحسادت میکنی ک یوقت برادرشوهرت قبول نکنه وانابرن پیش مادرت ایناوشمابازبمونی پیش مادرشوه ...

من پیش مادرشوهرم نیستم خونه زندگیم جداست 

ولی شهرشون ک هستی البته حق داری شماهم دلت میخادبری پیش خانوادت انشالله ک شماهم برگردی شهرخودت دلت شا ...

اخه نمیتونم اینجا کارمندم و استخدامم اینجاست 

نمیدونم فکر نکنم اصلا سردرگمم

متوجه احساسی که دارین هستم

اون بیقراری و نگرانی که درموردش صحبت میکنین و تنها موندن پدر و مادرتون که ممکنه یه روزی دلتنگ بشن بخاطر مسافت نیان شاید موقعیت اضطراری پیش بیاد و شما نزدیک نباشین طبیعیه اما عادت میکنن تا آخر که نمیشه کنارشون موند

همه والدین از وقت تولد فرزندشون آگاهن یه روزی از خونشون میرن چه دوتا کوچه پایین تر چه یه شهر دیگه چه یه کشور دیگه

خواهرتونم شرطش رو فعلا گذاشته شما احتمال اینو میدین که شرطشو زیر پا بزارن بعدا؟

متوجه احساسی که دارین هستماون بیقراری و نگرانی که درموردش صحبت میکنین و تنها موندن پدر و مادرتون که ...

ممنونم از نظرتون 

والا چی بگم خواهرم تکلیفش باخودشم معلوم نیست